LIVE
🏛️ LEGEND Chicken record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Qwans Mahjongg House record held by kahraman for 10 years — unbeaten!
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

insanlar niye böyle...

started by betül_42 13 August 2006 20-year-old topic 25 Replies 17.534
Ve Bizde Bu Zeka VArken Gidip Başkalarına Çalışmayacaz Yani Beyin Göçüne Izin Vermeyeceğiz... Ülkemiz Stratejik Öneme Sahip. Değil mi? Peki Neden Kullanmıyoruz... Boğazlarımızdan Geçen Gemilerden Neden Vergi Almıyoruzda Kendi Vatandaşımıza Yükleniyoruz.. Neden Çünkü BIr Antlaşma Imzalamışız Onu Fesh Edemezmişiz. Eee Diğer Ülkeler Imzaladığı Hangi Antlaşmada Sağdık Kaldı ki Biz Kalalım...

bak kardesım guzel yazı cok ıyı ama sunu soylıyım neden prof.larımız awrupaya gıdıyo adamlara calısma ımkanı wermıyolar adamlarda mecbur kalıyo gıdıyolar yenı bırseyler uretıyo pıyasaya surmesı kac yılı buluyo bunlar cok onemlı

sonra ımzaya gelınce keske ozaman ATATURK olsaydıda o antlasmaya ımza attırmasaydı. suanda o ımza olmasa petrolumuzude cıkarırdık bogazdan gecen gemılerden yuyklu mıktarda vergıde alırdık cunku mecburlar gecmeye daha neler neler ama o ımza yuzunden bırsey yapamıyoruz...

sımdı ımzaya sadık kalkmak ıstemıyosun demı ozaman butun dewletlerle savasa gırmemız gerekıyo ve bunun altından kalkamayız hadı bı dewlet olsa ıkı dewlet olsa neyse ama emınım hepsı savasa katılır we yanımızda kımse olmıcagı ıcın yenılırız

benım dusuncem bunlar arkadaslar
Diyorum Ya Güzel Kardeşim Tek Yapmamız Gereken Geleceğe Dönük Düşünmek Şimdiyi Değil Geleceği Görmek Ve Ona Göre Hareket Etmek... Ve Geç Kalmışda Sayılmayız...
KuLL The Conqueror wrote:Diyorum Ya Güzel Kardeşim Tek Yapmamız Gereken Geleceğe Dönük Düşünmek Şimdiyi Değil Geleceği Görmek Ve Ona Göre Hareket Etmek... Ve Geç Kalmışda Sayılmayız...
bence cok gec kalınmıs bırsey bu bence dıyorum ama bu durumdan kurtarmak cok zor ulkemızı

bugun gazetede okudum 49 kısılık bı cete cokertılmıs ıcınde 6 tane falan polıs amırı warmıs al ıste nasıl kurtarcan bu dewletı daha neler wardır kım bılır
mutlaka bi çözüm vardır işe yarar da ama bu yıllar sürer
çünkü bu ülke bir anda bu hale gelmedi..
umudu da yitirmemek lazım ya bu ülke bizim önce
kendi kapımızı süpürmeliyis :wink:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
bu ülke bizim önce
kendi kapımızı süpürmeliyis
katılıyorum bu sozune sonuna kadar cok guzel bı soz
yasıcak bıse bırakmamısınız...sessızın tavrı ve KuLL The Conqueror

ısyanına takdır ettım... :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.