LIVE
🏛️ LEGEND Not Panikte record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Flash Poker record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

1.5 aylık bebek "Allah" diyerek öldü...

started by tolgavolkan44 03 September 2007 19-year-old topic 7 Replies 6.605
1.5 aylık bebek "Allah" diyerek öldü

--------------------------------------------------------------------------------

EVET BIDIBIDIciler böyle ilginç olaylarda var... :şok: :şok: :şok:

Son anlarında sarfettiği "Allah Allah" sözleri ise 1.5 aylık bebeği unutulmaz kıldı!..Ordulu Türker ailesinin ilk çocuğu olan bebek Türker, daha adı bile konulmadan ölümcül iki hastalıkla birden tanıştı. Kalbindeki aort çıkışları geniş olan bebek Türker, 1 buçuk aylık olunca solunum sorunu yaşamaya başladı. Bunun üzerine ailesi onu Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yenidoğan Ünitesi Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırdı. Burada yapılan tetkiklerde bebeğin hem kalbinden fazla kan geldiği, hem de ciğerlerin iyi çalışmadığı tespit edildi. Bunun üzerine Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan önderliğindeki ekip, bebeği yaşatabilmek için çaba harcamaya başladı. Ilk olarak nefes borusuna dışarıdan ameliyatla delik açıldı ve bebek buradan solunum cihazına bağlandı. 1 buçuk aylık olmasına rağmen ölümcül 2 ayrı hastalıkla boğuşan minik bebek için bölüm başkanı dahil, tüm hekimler, bütün hemşireler haftasonları bile nöbet tuttu ancak bebek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Bebek türker hayatını kaybederken ilginç bir olay yaşandı.Yoğun bakım kuvözündeki bebek Türker, peşpeşe ve seri şekilde "Allah… Allah… Allah" diyerek son nefesini verdi.yaşanan bu gelişme tüm personelin tüylerini diken diken etti.

YouTube

Böyle konularım çok sizlerle paylaşmak için sabırızlanıyorum..

Ayy çok ilginç ya.. yazık çocuğa. çok irkildim desem yeridir. böyle konular varsa paylaşın arkadaşlar
Ben hepsini paylaşıcam hiç merak etmeyin..

gerçekten ilginç. ellerinize sağlık fakat bu tür videoları iLGiNÇ - iNANILMAZ FLASHLAR forumlarımızdan yayımlıyoruz.

paylaşım için teşekkürler. :D
Yönetim Yardımcı Hesabı.
çok ilginç yaaaaa!!!!!!!!!!!

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
Hayatın her anı bizlere Allah (c.c.) tarafından bir ders.
Ama anlayanlara.
Nedenler, niçinler, nedendir bitmez;
Bir şeyi inkar için "YOK" diyebilmek yetmez. :!: :!: :!:
Tüylerim diken, diken oldu. Allah'a inanmayan kafirdir. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz.

Ellerinize sağlık. Teşekkürler...
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.