LIVE
🏛️ LEGEND If I Were a Scarecrow record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Ball Shooting record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

*Teksas usulü safra kesesi ameliyatı*

started by *CICIKIZ* 03 August 2007 19-year-old topic 1 Replies 3.587
ABD\'de yüzsüzlüğün bu kadarına da pes dedirtecek bir olay yaşandı. Teksas\'ta ameliyat ettiği hastanın karnında 21 bin dolar değerindeki Rolex marka saati unutan cerrah, saatin parasını hastaya fatura etti.

Teksas\'ın \"ünlü\" doktorlarından 39 yaşındaki Frank Gifling, safra kesesi ameliyatı yaptığı 66 yaşındaki hastası Harriet Reinski\'nin karnında saatini unuttuğunu anlayınca, 21 bin dolar değerindeki saati çıkarmak için yeniden ameliyat parası istedi.

Ancak tekrar ameliyat parası vermeye yanaşmayan ve sorumluluğunun doktora ait olduğunu savunan Bayan Reinski\'ye, birkaç hafta sonra 21 bin dolarlık bir fatura geldi. Gifling ayrıca, hastasına telefon ederek parayı ödememesi durumunda yasal yollara başvuracağını söyledi.

Saat evlilik hediyesiymiş

Gifling, evlilik hediyesi olan saatin haftalardır hastasının karnında durduğunu ve saat çıkarılınca kimsenin kendisinden bu saati yeniden takmasını beklememesi gerektiğini savunarak, kendisinin maddi kaybını talep etmesinde şaşılacak bir şey görmediğini söyledi.

Hastanın sigorta şirketi, ne 21 bin doları ne de yeniden ameliyat ücretini ödemeyi kabul ederken, bayan Reinski kara kara ne yapacağını düşünüyor.

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
yazık ama hediyemiş de ne yapsak ki... :lol: :roll: :arrow:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.