LIVE
🏛️ LEGEND Formula 1 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Luck on 7 Cards record held by bidık for 16 years — unbeaten!
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
user arinberk New Record! Burgerman
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

80 Yaşında Kadına Tecavüz!

started by BIDIBIDI 09 August 2006 20-year-old topic 11 Replies 7.478

Merzifon' da tek başına yaşayan 80 yaşındaki Ş.C.'yi kapısını kırarak girdikleri evinden zorla götüren kimliği belirsiz iki saldırgan, boş binada defalarca tecavüz etti.
Amasya’nın Merzifon Ilçesi’nde tek başına yaşayan 80 yaşındaki Ş.C.'yi kapısını kırarak girdikleri evinden zorla götüren kimliği belirsiz iki saldırgan, boş binada defalarca tecavüz etti. Bitkin halde çocuklar tarafından bulunan Ş.C. hastaneye kaldırıldı.

Tek katlı bir gecekonduda yaşayan Ş.C. iddiaya göre gece geç saatlerde evine gelen ve zorla içeriye giren iki kişi tarafından kaçırılarak boş bir arazide kullanılmayan harebe binaya götürüldü.

Saldarganlar, yaşlı kadına defalarca tecavüz ettikten sonra baygın halde bırakarak kaçtı.

Sabah oyun oynayan çocuklar tarafından bulunan Ş.C., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına aldı.

Hastanede polise güçlükle ifade veren ve yaşadığı olayın şokunu atlatamayan Ş.C., “Ben uyuduğum sırada evin kapısını kırarak içeriye giren iki kişi, ağzımı bağlayıp beni bir otomobile bindirdi. Karanlıkta nereye götürüldüğümü görmedim. Kendilerine beni bıraksınlar diye yalvardım. Ama torunum yaşındaki kişiler bana tecavüz etti” dedi.

Hastanede yapılan muayenede yaşlı kadının defalarca tecavüze uğradığı tesipt edilirken, polis 17- 25 yaşlarındaki esmer, orta boylu saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
allah belelarını versin bunların ...biri gider 8 yasındaki çocuğu bulur biri gider 80 yaşındaki çocuğu bulur..allahım bunların yaptıklarını karşılıksız bırakmaz.....
haklısın... bunlar kafaayı yemişşş.. ahlaksızlar..çok istiyosan git bilmem nerelere yap yauu.. töbe töbe..

o kadıncazdan ne istiyonuz yau...
töbe tobee bu ne yaa bunlar psıkopat abı sasırmıslar su kadının canı nekı bıde bu hallere dusuruyosunuz bunları taksım meydanına cıkarıcan baglıcan dıcenkı aha bu cip bunu bunu yaptı gerısıne karısmıcan halk halleder ... :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
ne kadar serefsız ınsanlar yaaa bu kadarına da pes yanı dırek ALLAHa havale edıyorum
ohaaa ohaaaa ahlaksızlar :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
80 yaşinda cocuk :lol: :lol: :lol: süpersin betul :D

ALLAH indan bulsun şerefsizler... onlarin anneleri yok bence :D
aaaaa inanmıyoprum o kadar sinirlendim ki ne yazdığımı bilmiyorum ama onlarda çocuk sayılır artık.....:)
evet bi yandan doru dion o yaslarda onlarda cocuklaşiyorlar
ohaa bee stralıs e katılıyorum ager ole bısey yapmayı dusunurlerse hanı

taksıme cıkarıp cesalarını halka verdırceklerse bana haber verın bende

gıtcemm.... :twisted:
Merzifon' da tek başına yaşayan 80 yaşındaki Ş.C.'yi kapısını
ya ben bir şey merak ettim, kadının ismini vermiyorlar ama resmini yayınlıyorlar..

bu medyayı anlamıyorum işte.. :roll:
tv de isminide vermişler şerife ç....soy ismini hatırlayamadım....
eeee bu medya bunların işine akıl sır erdireömezsin..
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.