LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

einstein bu soruyu 24 saatde çözmüş gerçekten çok zor

started by sTRaLiS 10 July 2007 19-year-old topic 23 Replies 17.436

bu soruyu einstein 24 saate yakın bir zamanda çözmüş
soru şöyle:
orda bulunan topu her kareden geçecek çapraz gitmek yok en sonunda bulunduğu yere geri gelecek ve de her kareden yanlızca bir kere geçilebilir. oldukça zor ben günlerdir uğraşıyorum çözemedim umarım sizler çözersiniz
[/align]
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
ooo einsteyn 24 saatte çözdüyse bakalım biz kaç saatte çözecez.ben şimdi uyuyamamda aklıma takılır..güzel soru sağol
hep bi kare atıyoo :|

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
valla stralis çok uğraştım ama cicikızın dediği gibi hep bi kare kalıyor..ee einstein 24 saatte çözdüyse biz bi ömr uğraşacaz demektir...
*CICIKIZ* wrote:hep bi kare atıyoo :|
hea... :| ßen ümidi kesdim.. :mrgreen:
oo bu çok kolay yaa
hemencik yaptım benn
Bu ne bee einstein bunun için mi 24 saat ugrasmıs
"]"•´º´•» ѕєνgιηι göѕтєяє¢єкѕιη ѕöуℓємєк уєтмєz..ѕєνє¢єкѕιη вєηιм gιвι αмα ιşтє σηα ∂α кαℓвιη уєтмєz.!«•´º´•"["
oo bu çok kolay yaa
hemencik yaptım benn
"]"•´º´•» ѕєνgιηι göѕтєяє¢єкѕιη ѕöуℓємєк уєтмєz..ѕєνє¢єкѕιη вєηιм gιвι αмα ιşтє σηα ∂α кαℓвιη уєтмєz.!«•´º´•"["
oo bu çok kolay yaa
hemencik yaptım benn
çok basit yaa stralis taaa baştan size zor demiş ve siz onu zor sanıyorsunuz aslında çok kolayyy dikkatli bakın ve dikkatli düşünün artı bunun çok kolkay olduğunu d a aklınızdan çıkarmayın

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
arkadaşlar cevabı şöyle şekilli şemalli yapsanız görsek
ben bi kaç defa denedim bulamadım..

Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..

TAKLITLERIMDEN SAKININ
*CICIKIZ* wrote:arkadaşlar cevabı şöyle şekilli şemalli yapsanız görsek
ben bi kaç defa denedim bulamadım..
ewet arkadaşlar yapmayın çok kolay
sadece biraz dikkat gerekli
yok bu olmaz dediğiniz yolları sonuna kadar deneyin
bence herkes yapar bunu
bizim einsteinden ne eksiğimiz var yok bence
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
güzel bulmaca.çözdüm ben.bekleyin şekil de koycam...
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
arkadaşlar çok üzgünüm.bir yerde çapraz gitmişim...yanlış olmuş yani.ama son sürat denemeye devam ediyorum... :(
bu gerçekten de çözümü olan bir soru mu?bulan arkadaşlar bir ipucu verin bari...
çözen arkadaşlar çözdüm çok kolay deyp geçiyorlar arkadaşlar cevabını gösterinde bizde öğrenelim çözdüm demekle olmuyor....
ya çok kolay hemen yaptım bende :D harbi durun ben size sölim noktadan hareket edişimi sölim şema yapabilirsem yaparım

sola bir kare yukarıya sona kadar gidicez sağa bir kare noktaya kadar gidicez şaaya hep noktaya geldiğimizde sağa bir kare yukarıya sona kadar gidices gene sağa bu sefer 2 kare şu an sağ en üst köşedeyis aşağıya bir kare sola bir kare aşayğıya bir kare sağa bi kare bu seferr aşağıya 2 kare şu an sağ en alt köşedeyiz şimdi sola bi kare yukarı bi kare sola bikare aşağıya bi kare we noktanın yanındayız işte bu kadar basit :D
cenkow wrote:ya çok kolay hemen yaptım bende :D harbi durun ben size sölim noktadan hareket edişimi sölim şema yapabilirsem yaparım

sola bir kare yukarıya sona kadar gidicez sağa bir kare noktaya kadar gidicez şaaya hep noktaya geldiğimizde sağa bir kare yukarıya sona kadar gidices gene sağa bu sefer 2 kare şu an sağ en üst köşedeyis aşağıya bir kare sola bir kare aşayğıya bir kare sağa bi kare bu seferr aşağıya 2 kare şu an sağ en alt köşedeyiz şimdi sola bi kare yukarı bi kare sola bikare aşağıya bi kare we noktanın yanındayız işte bu kadar basit :D
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
ya da şöyle söleyim hı???? :| :| :| :|

ya sana zahmet o tabloyu pc ne kaydedip paintte açsan bi renk seçip fırçayla sağ sol yapsan

o zaman anlıcam sanki :D

TAKLITLERIMDEN SAKININ
cenkow wrote:ya çok kolay hemen yaptım bende :D harbi durun ben size sölim noktadan hareket edişimi sölim şema yapabilirsem yaparım

soruda yanlış hatırlamıyosam aynı kareden iki defa geçmeyiniz diyordu.....
cicikız malesef ikimizde gene anlayamıcaz... ben çözümü çok merak ediyorum ya bulanlarda çizmiyo ki..:wink: :wink: :wink: :wink:
arkadaşlar ben bi cevap buldum da
oldumu bilmiom :mrgreen:

kağıda çizdim şekli kağıdı rulo yapınca böle bişe çıktı doğrumu
einteine bi sorsak :mrgreen:

kağıdı rulo yapınca sağ alt köşedeki kutudan sol köşedeki kutuya geçebiliom :mrgreen:

TAKLITLERIMDEN SAKININ
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.