LIVE
🏛️ LEGEND Magic Jewel record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Kitoma record held by ugurahsan for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

GELEMEYENLER IÇIN ÇOK ÜZGÜNÜM...

started by CIVCIV 09 July 2007 19-year-old topic 27 Replies 20.302
arkadaşlarrr geçtiğimiz cumartesi günüü o kadar güzel nnbişey oldu kiii site ler tarihinden çokk önemli bi ilk yaşandıı hiç bir adminnn bunu düşünemezdiii adminimiz düşündü ve yaptıı helal olsun sana by adminim saygılar efendimm...
gelelim sadete 07.07.07 tarihinde düzenlenen 1. geleneksel bidibidi pikniği yapıldıı çok kalabalıktı ve çok güzel geçtii top oynadık ip atladıkk en güzelide bir sürü arkadaş edindikk çok güzel arkadaşlıklarımız olduu özelliklede sayın adminlee herkesle çok iyi oynadık yemekler yedik herkes bişeyler yaptıı fotoğraf çekildikkk herkesin epey fotoğrafı olduu çok güzeldii işallah seneyede olurrrrr dört gözle bekliyoruzzzzzz gelemeyenler için çok üzgünüm gerçi gelmeyen yok gibiydi ama olsunnn çok güzeldi çokkkkkkk.... :wink: :wink: :wink: :wink:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
ben geLemedimm... :ağla: :ağla: her şeyy yoLundaydı..kesin geLio gibiydim ama çaNakkaLeye gidiLdi, geLemedim..nasip deiLmiş ne diim.. :ağla: :ağla: beNim yerime de eğLenseydin civciv..
Bu konu ne zaman açılacak diye bekliyordum :mrgreen:

Civciv Güzel salata yapıyor arkadaşlar , haberiniz olsun.

Ilk mesajım böle oldu , güzel planlanmış , iyi düşünülmüş , iyi organize olunmuş ,

ben geLemedimm... her şeyy yoLundaydı..kesin geLio gibiydim ama çaNakkaLeye gidiLdi, geLemedim..nasip deiLmiş ne diim.. beNim yerime de eğLenseydin civciv..

bi kaç fire verilmiş ama olsun onlarlada seneye tanışırız.

Sağlıcakla kalın.
yaaa ne güzel düşünülmüşşşşş ayyyy ne güzellllll keşke bende gelebilsdeydimmmmmm :( :( :( :( :( :(
gerçekten çok güzeldi piknikti yaa gelemeyenler için üzgünüz bu arada adminimiz güzel mangal yakıyoo civcivde pek hamaratmışşş valla adminimiz yemek bölümünü ona mı verseee neee????? ben b pek dsiteye girmem ama yine de gittim devamını beklerizzz
süperdi tek kelimeyleeeee zaten ankara süperdi bi de bidibidi site halkı geldii acayip güzeldi çıtıpıtı nın dediği gibi civciv pek hamaratmışşş dediğin gibi yemek bölümü onun mu olsa neee???

[font=Comic Sans MS]El açtım dualar ettim kabul olmadı!
Seni sevip sensiz, yaşamakmış benim kaderim ![/font]

....

[font=Comic Sans MS]Sanma ki sen bensiz huzur bulacaksın !
Bir ömür böyle nasıl yaşayacaksın ?
[/font]

...

[font=Comic Sans MS]anladım senin bana döneceğin feLan yoK!!![/font]
ben pikniine gidemeDimm ama sitemize amanın da amanın kimler geLmiş..hoşgeLmiş... :smile3:

hoşgeldiniz efeNdim.. :smile3:
bende gidemedim :( :( :(

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
benim yüzünden galibe demi kuzen deseydi böyle olacanı senin içiin kalır kuzen ya
:P :twisted:

[font=Arial]Olmadı sevdiğim olmadı
Bu son gidişin olmadı
Aklımdan geçmezdi böyle olacağı
Arkandan göz yaşı dökeceğimi bilmezdim

Oysa seni unutmaya yeminler ettmiştim
Hesaplarımın tutmayacağını bilemedim
Olmadı sevdiğim olmadı
Seni unutamadım

Silemedim hayatımdan seni
Kalbimden söküp atamadım hayalini
Olmadı sevdiğim olmadı
Bu asi yürek unutamadı seni
[/font]

[font=Arial]karanlıkta yolunu kaybeden yolcuyum yada 3 yanlışın götürdüğü bi doğruyumm[/font]
*CICIKIZ* wrote:bende gidemedim :( :( :(
asi_yurek wrote:benim yüzünden galibe demi kuzen deseydi böyle olacanı senin içiin kalır kuzen ya
:P :twisted:
yaaa tabee tabeee duy da inanma HIH

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
arkadaşlar pikniğe gelemedik o ortamda sizlerle tanışma ve eğlenme olanağımız malesef ki olmadı... :( :( :( :( :(

ama sizde biraz bize acıyın da bari şu resimleri sitede artık yayınlayın merak ettik, bari onları görelim :arrow:
CIVCIV wrote:gelemeyenler için çok üzgünüm gerçi gelmeyen yok gibiydi ama olsunnn çok güzeldi çokkkkkkk....
Güzel bir şeyler yapmak güzel oluyor bazı nedenlerden dolayı gelemeyenleri , özellikle emektar dostlarımızı gözlerimiz aradı.
deli wrote:bi kaç fire verilmiş ama olsun onlarlada seneye tanışırız.
Inşallah :D
suskunmatem wrote:gerçekten çok güzeldi piknikti yaa gelemeyenler için üzgünüz bu arada adminimiz güzel mangal yakıyoo
:) Kısa zamandaki en büyük gelişme :D
tutkunum sana wrote:süperdi tek kelimeyleeeee zaten ankara süperdi bi de bidibidi site halkı geldii acayip güzeldi
Sizlerde süperdeniz , güzeldiniz , harikaydınız :wink:
gülyabani wrote:ben pikniine gidemeDimm
*CICIKIZ* wrote:bende gidemedim
betül_42 wrote:bende gidemedim
(SQ)-(EQ) wrote:arkadaşlar pikniğe gelemedik o ortamda sizlerle tanışma ve eğlenme olanağımız malesef ki olmadı...

ama sizde biraz bize acıyın da bari şu resimleri sitede artık yayınlayın merak ettik, bari onları görelim
Bu Bir ILKTI , ILKLERI BAŞARDIYSAK , Devamı elbet gelir. :wink:
"bende gidemedim" diyebilecek kimse kalmayana kadar da son bulmaz.

Katılımcılara Bir kez daha teşekkür eder, yanımızda olamasalar bile yüreklerinin bizle olduğunu tahmin edebildiğim herkesin , seneye bizimle olmalarını temenni ederim.

Resimlerimize Galerimizden Ulaşabilirsiniz *
https://galeri.bidibidi.com/bidibidi_kucuk-133.html

* Genel Resimlerdir , Çeşitli Kameralardan Görüntüler Elimize Ulaştıkça Galeriye Eklenecektir. Özel Resimler Iştirak edenlere Postalanacaktır.
ne var kuzen ya söylemedin ki bana sen gelmeden gidemiyecem diye beni sucum var ya :D :D

[font=Arial]Olmadı sevdiğim olmadı
Bu son gidişin olmadı
Aklımdan geçmezdi böyle olacağı
Arkandan göz yaşı dökeceğimi bilmezdim

Oysa seni unutmaya yeminler ettmiştim
Hesaplarımın tutmayacağını bilemedim
Olmadı sevdiğim olmadı
Seni unutamadım

Silemedim hayatımdan seni
Kalbimden söküp atamadım hayalini
Olmadı sevdiğim olmadı
Bu asi yürek unutamadı seni
[/font]

[font=Arial]karanlıkta yolunu kaybeden yolcuyum yada 3 yanlışın götürdüğü bi doğruyumm[/font]
-Çok Eglenmıs bunlar :D gıdemedık :(

-Neyse bende o sıralarda arkadaslarımla gusel bı yerlerdeydım...

Umarım sıteye hep boyle gusel arkadaslarımız gelır ve onumusdekı

yıllarda daha buyuk aktıvıtelerde yapılır...

-Daha oncede soyledıgım gıbı Annecıgım Izın Verseydı Bende Gelıcektım... :wink:

:arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
stralis bak ne güzel sende eğlenmişsin..bende gidemedim ama burda çok güzel acısını çıkardım boşver biz onlardan daha çok eğlendik.....hem cicikızda yokmuş bizsiz tadı olmamıştır ki bizde olsaydık asıl eğlence nasıl olurmuş o zaman görselerdi bi değilmi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ARKADAŞALAR BAKIYORUM DA HERKES BENI ÖVMÜŞŞŞ teşekürler ama o kadar da değilll ama varya bu kadar güzel bi bidibidi pikniği daha göremeyizz herkes çok eğlenmiştiii
sağol by admin
sağol
sağol.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
CIVCIV wrote:
işallah seneyede olurrrrr dört gözle bekliyoruzzzzzz gelemeyenler için çok üzgünüm gerçi gelmeyen yok gibiydi ama olsunnn çok güzeldi çokkkkkkk.... :wink: :wink: :wink: :wink:
BIDIBIDI wrote:Bu Bir ILKTI , ILKLERI BAŞARDIYSAK , Devamı elbet gelir.
"bende gidemedim" diyebilecek kimse kalmayana kadar da son bulmaz
Evet arkadaşlar dört gözle bekledigimiz bidibidi.com'un 2. piknik tarihi belli oldu gecen yıl katılamamıstım ama bu yıl Allah kısmet ederse katılamayı çok istiyorum.
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
kıskançlık modum tuttuu kuzuuu mangallar salatalarr ooooo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.