sizce aşkın anlamı nedir ne demektir aşk??? ben bulamıyorumm tarif edemiyorum ????
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
🏛️ LEGEND
Catch Ball Wholesale Run
record held by ŞİMŞEK for 19 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND
Scorpion Hunt
record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED
arinberk toppled baran2006's 14-year legend:
Mahjongg 3D Pyramid
NEW GAME:
English Vocab Memory
NEW GAME:
Knowledge Cube
NEW GAME:
Ancient Gods
NEW GAME:
History of Empires

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

sadce insan üzerindeki etkileri ile ifade edilebilir...ama ama insanı aptallaştırdığı kesin mi kesin...(SQ)-(EQ) wrote:Aşk mı? anlamı mı? çok zor sorular bunlar...evett.kesinlikle öylee insana hayatta yapmıycağı şeyleri yaptırıooo...off ulenn offfff..sadce insan üzerindeki etkileri ile ifade edilebilir...ama ama insanı aptallaştırdığı kesin mi kesin...
:gözkırpma>

gülyabani wrote:aşktan kaçamıyorus arkadaşlar...bu aşk beni niye hiç kovalamıo yaf

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

*CICIKIZ* wrote:gülyabani wrote:aşktan kaçamıyorus arkadaşlar...bu aşk beni niye hiç kovalamıo yaf![]()
![]()

gülyabani wrote:*CICIKIZ* wrote:gülyabani wrote:aşktan kaçamıyorus arkadaşlar...
bu aşk beni niye hiç kovalamıo yaf![]()
![]()
bi gün kaçacak bi delik ararsın ama...bilemiom bulabilir misin??![]()

gülyabani wrote:bi gün kaçacak bi delik ararsın ama...bilemiom bulabilir misin??![]()
aşk bana göre değil 

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

*CICIKIZ* wrote:gülyabani wrote:bi gün kaçacak bi delik ararsın ama...bilemiom bulabilir misin??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pek sanmıom yaa
aşk bana göre değil
![]()
![]()

asi_yurek wrote:ask sonu olmayan bi tutkudur birine baglanır kalırsın iyimidir kötümüdür onu bilemiyecem ama ne kadar iyirse o kadr da kötü yanı vardı tabi ask oldugun kişiye baglı kuzen sanada tavsiye etmem sana kıyamam bilirsinehi

TAKLITLERIMDEN SAKININ