LIVE
🏛️ LEGEND Bomb Billiards record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Area 41 record held by leon@53 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

olsada yesek

started by GökkUşAgI 02 June 2007 19-year-old topic 192 Replies 108.605
deme yaa off off hemen adresini ver bana koşa koşa gelcem bensiz yeme boğazında kalır valla :bidibidi_msn19:

ya belkide fifi nin boğazında kalır ne dersin :bidibidi_msn5: sensiz yesin mi :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
hayır o başka bişeyi yesin bensiz boğazında kalsın güllaç ıma dokunmasın vururum onu heee :shockwhore:

tamam tamam sinirlenme ben hem ona yedirir miyim senin çok sevdiğin güllacı , o ne yerse yesin o kalsın boğazında :bidibidi_msn11:
Ayy ben çok acıktım.
Şimdi donastan bi tavuk dürüm olsada yesem yanında cola ohhh ne güzel olur
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
bak yaa benide acıktırdı tatlı cadım gel önce dürümcüye gidelim sonrada denizindibi nin yanına güllaç yemeğe gidelim :mrgreen:
Sen buraya gel ben seni götüreyim Bak hazırlatım bile bizim dürümcüde

bak burda hazırda 4 tane var biri bana biri sana biri denizindibine biride kim isterse ona :lol:

Soda ayran ne alırsınız yada kola

&
ben 2 taneyle anca doyarım bide resimlerini koymuşsun nasıl gelmem diyebilirimkiiiii :lily:
Kız buranın dürümleri çok büyük ben bitaneyi zorla bitiriyorum bazen bitermiyorum bile.Ama malatyada burdan daha iyi dürüm yapan yer yok bu arada yukardaki resim gercek malatya fuzuli cad donas.
&
tatlı cadı wrote:Kız buranın dürümleri çok büyük ben bitaneyi zorla bitiriyorum bazen bitermiyorum bile.Ama malatyada burdan daha iyi dürüm yapan yer yok bu arada yukardaki resim gercek malatya fuzuli cad donas.

offf malatya tamda yeri ha, abi ne güzel yenir şimdi , aa bu arada benide davet ettiğiniz için çok teşekkürler ama tatlı cadı sana pahalıya patlamasın sonra, ben orda yersem dürümü doymam bak, burda biliyosun hersey sahte, yapay baksana resimlere ne güzel gözüküyolar , off yaaa , durun ben dolaptaki güllacı kapıp geliyorum
vallahi ağzımın suyu aktı karnım acıktı naptın sen tatlı cadımm ya nerden bulcam ben şimdi öyle dürüm

denizindibi sakın güllacıma dokunma siz beni öldürecekmisiniz yaa :hanged:
ama hep birlikte yiycezya onun için dedim, olmadı sen tek yersin, ben 2 3 dürüm yerim artık yanındada ayran hemde açık ayran , oda malatyada yapılanlardan ama :roll:
denizindibi wrote:ama tatlı cadı sana pahalıya patlamasın sonra, ben orda yersem dürümü doymam bak
Ben davet teklifini bidahamı düşünse :roll:

Şaka yapıyorum arkadaşlar buyrun gelin başımız üstünde yeriniz.
&
ya bişi sorcam siz malatya hiç geldinizmi?
&
ben hiç gitmedim merak ediyorum aslında .

benim en samimi arkadaşımın annesi malatyalı, bundan 2 sene önce elazığa ve ordanda malatyaya uğramıştık , bi kaç yer gezdim ama fazla kalamamıştık, ordan biliyorum ayranının ne kadar güzel olduğunu ve dürümlerininde ne kadar güzel olabileceğini :lol:
denizindibi wrote:benim en samimi arkadaşımın annesi malatyalı, bundan 2 sene önce elazığa ve ordanda malatyaya uğramıştık , bi kaç yer gezdim ama fazla kalamamıştık, ordan biliyorum ayranının ne kadar güzel olduğunu ve dürümlerininde ne kadar güzel olabileceğini
crazyplayer wrote:ben hiç gitmedim merak ediyorum aslında
ee o zaman ikinizide bekliyoruz kayısı şehrimize..
&

inşallah en kısa zamanda (yani yazın) gelebilirim yine , size burdan haber veririm , belki cr@zy de gelir belki oyun delisi falan ne biliim hayal işte :lol:
hem ben ankete katıldım, kabul olursa ve yapılırsa piknik geliriz :lol:
inş malatyada olurda gelirizz zaten sıkıldım evde oturmaktan ne güzel olurr bu oyunları bide piknikteyken malatyada oynarızz ama ben kızımla gelirim :lol:
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.