LIVE
🏛️ LEGEND Net Blazer 3D record held by rekor avcısı for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Robot Skeleton record held by Burak 2006 for 10 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Itraf Ediyorum (istemeden oldu):(

started by (SQ)-(EQ) 27 May 2007 19-year-old topic 18 Replies 14.038
çok üzgünüm ama ben dün 3 tane karıncanın ölmesine neden oldum. :cry:

ama valla yanlışlıkla oldu ya... :no2:

ben onların yuvalarına girmesi için çakmağı 3-4 cm uzaktan yaktım.Galiba dağılan buharıyla yandılar.Çok üzgünüm ya aklıma geldikçe vijdan azabı çekiyorum. :cry:

Bida hiç uğraşmıycam karıncalarla, en azından ateş mateş tutmuycam.

Allahım affet beni(amin)
:yahoo51:
yazık ya acıdm şimdi hayvanlara bi de normal öldürsen neyse bi de yakmış lennnn bilmiyom öbir dünyada nasıl verecn bunların hesabını.... :| :thinking: :thinking: :thinking: şimdik ne olacakkk ????

sana bişey diyim mi bende üçükken az öldürmedin hayvanları. mesala ben çokkkkkkk küçükken akşamdı :mrgreen: bi tane kertenkele buldum oynadım onunla o kaçtı ben kovaladım neyse işte annem eve çağırdı gitcem sonra dedimki ben bunla yarında oynayacam ne yapsam dedim sonra eve götüreyim dedim annem kızar. zaten korkuyomuş kertenkeleden :mrgreen: aklıma bişey geldi dedim ki şimdi ben bunu bi taşın altına koyayım yarın alırım dedim.sonra sabah oldu ve ben taşı kaldırdımmmmm sonra mı? allah rahmet eylesin zavallı kertenkele ölmüştü..... nasıl ağladım oyuncağım gitti diyeee (ama ben küçüktümm sen?) :evil:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
:lol: :lol: :lol:
yaf karıncadan bahsetmişken ..
biz küçükken.. :mrgreen: arkadaşla iddia ya girmiştim ben kazandım tabe :mrgreen: 8)
ama iddia konumuz--- kaybeden karınca yicek :shock: ti 5-10 tane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

o cocuk yedi :| şimdi onların günahı bana gelio mu :huh: :huh: :thinking: :roll:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
ozaman küçükmüşün cicikız..bişe olmas heralde.. :D

bu arada bende küçükken böle büssürü büssürü karınca yuvalarını islemekten zevk duyardım..ama göremeyince kendim yapardım..öğrenmiştim şeker falan atınca başına toplandıklarını...islemek istediğimde oraya buraya şeker atıodumm sonra annemle evde kovalama oynuodukk..halada onları izlemekten zevk duyuyorum ne çalışkan hayvanlar ölee yaa...
Karınca oldurenler ayrılsın dedıklerınde baya bı kalabalık olucaz, :cry:
(SQ)-(EQ) wrote:çok üzgünüm ama ben dün 3 tane karıncanın ölmesine neden oldum.

ama valla yanlışlıkla oldu ya...

ben onların yuvalarına girmesi için çakmağı 3-4 cm uzaktan yaktım.Galiba dağılan buharıyla yandılar.Çok üzgünüm ya aklıma geldikçe vijdan azabı çekiyorum.

Allahım affet beni(amin)
Sana Gelınce,Allah Affetsın..

Karıncaları yuvaya sokmak sana mı kaldı,hem atesle nasıl oluyo,karıncalara ısıyı kulalnarak yuvalarına sokuldugnu ılk kez burda ogrendım..

benden sana tavsıye karıncaları kendı hallerıne bırak onlar ne yapıcaklarını emın ol senden daha ıyı bılıyolar...EMIN OL...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
CIVCIV wrote:yazık ya acıdm şimdi hayvanlara bi de normal öldürsen neyse bi de yakmış lennnn bilmiyom öbir dünyada nasıl verecn bunların hesabını.... :| :thinking: :thinking: :thinking: şimdik ne olacakkk ????

:

bak daha çok üzülüyorum şimdi. Böyle yapmayın ama.onları öle görünce zor tuttum ağlamak için kendimi zaten...:cry:

ya makinayla yeni çekmiştim balkonu bide baktım arkamdan çıkıvermişler bende içeri girsinler yuvalarına diye denedim ama uzaktan yapmıştım ki çok büyük bir hata yapmışım bidaha deyil ateş tutmak üflemiycem bile onlara :ağla:

benden sana tavsıye karıncaları kendı hallerıne bırak onlar ne yapıcaklarını emın ol senden daha ıyı bılıyolar...EMIN OL...

bu konuda haklısın stralis :cry:

ama istemeden oldu niyetim zarar vermek değil uzaklaştırmaktı... :üzgün:

ahirette bize su taşıyacağını bildiğim bir hayvanı öldürmüş olduğum için hakikaten vijdanım sızlıyo :( :cry:
(SQ)-(EQ) wrote: ahirette bize su taşıyacağını bildiğim bir hayvanı öldürmüş olduğum için hakikaten vijdanım sızlıyo :( :cry: [/b]

ayy bak şimdi benimde içim acımaya basladı..demek ahirette bize su taşıycaklarmış ha.. :cry: harbiden irkildim yhaff.. :|
o zamn orda susuzluktan gitcezzzz yazık bize....

oysaki hayvanlarla ne çok oynardım halda oynarım bi kuşum vardı rahmetliii onunla nasıl oynardık cebimde taşırdımmm yaaaa :shock:

CIVCIV wrote:o zamn orda susuzluktan gitcezzzz yazık bize....

oysaki hayvanlarla ne çok oynardım halda oynarım bi kuşum vardı rahmetliii onunla nasıl oynardık cebimde taşırdımmm yaaaa :shock:

:shock: :shock: kuşun cepte taşındığını ilk defa duyuyorum :!:
Daha neler duyucaz burda acaba...

ama niyetler amellere göredir arkadaşlar...

ben karıncayı öldürmek için o hareketi yapmadığım gibi.civcivde eziyet olsun diye cebin de taşımamıştır...Dimi civciv öle dimi :| :?:
yok be uçup gitmesin diye koymuştum cebime kanadından tutup yürüttüğüm olmuştu :lol:

walla eziyet için değil ben onsuz geçirmezdim ki günümü
yemekte felan sofranın kenarına koyardım birlikte yemek yerdik tabağımın kenarında felan dururdu
ben hayvanları çok severim

kertenkele olayına gelinc eo zamn küçüktüm :roll: :lol: :lol: :lol:

Konu hayvanlardan ve itiraftan açılmışken bende itiraf etmeliyimki hayvanları sevemiyorum onlarda beni sevmiyo hatta bana acı cektirmek onların hoşuna bile gidiyo heralde. Özellikle farenin ah fare ah :(
(SQ)-(EQ) wrote:çok üzgünüm ama ben dün 3 tane karıncanın ölmesine neden oldum. :cry:

ama valla yanlışlıkla oldu ya... :no2:

ben onların yuvalarına girmesi için çakmağı 3-4 cm uzaktan yaktım.Galiba dağılan buharıyla yandılar.Çok üzgünüm ya aklıma geldikçe vijdan azabı çekiyorum. :cry:

Allahım affet beni(amin)
:yahoo51:
:thinking: :şok: yakmış ya kavurmuş onları yav anaa :şok:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
YANACAKSINNNN!!! :twisted: :twisted: :twisted:

-----------------------------------------------------------
Ağlamak Için Gözden Yaş mı Akmalı?

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
Hırsızlık; para, malmı çalmaktır?
Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı?
Solması için gülü dalından mı koparmalı?
Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı?
Öldürmek için silah, hançer mı olmalı?
Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı?

Victor Hugo

------------------------------------------------------------
🖼️ image not archived
3gen valla gecenin bu saatinde foruma girdim,
senin mesajlarını gördüm.
tek başına korku odası gibi olmuşsun

yanacaksınn , sende benim gibi olacaksın.. :shock:

itiraf ediyorum korkmaya başladım yav

:bidibidisun28:

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
ititraf ediyorum bende tırstım 3genden ama caktırmıyorum :bonk: :bidibidisun13:
:D ben de bi kere karıncalar yüzüyomu diye merek edip suya koydum ama yüsdüler :lol:
HaYaTtA Ba?zI ŞeYlErI gÖrEbIlMeK IçIn gÖzLüK mÜ tAkMaK GeReKiR...?
deniz124 wrote::D ben de bi kere karıncalar yüzüyomu diye merek edip suya koydum ama yüsdüler :lol:

sırada hangi hayvan var yüzdürmek istediğin deniz :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11: :bidibidi_msn11:
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.