LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

suan nerde veya kimin yanında olmak isterdiniz

started by GökkUşAgI 25 May 2007 19-year-old topic 117 Replies 72.677
şu an samsunda o nun yanında olmak ısterdim :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
şuan da karşıda o nun yanında olmak isterdim.gerçi sabah ordaydım ama olsun.ben hep onun yanında olmak istiyorum.
No Mercyyyyyyyyyyy
CIVCIV wrote:
*CICIKIZ* wrote:şuan...

kendisi olduğunu assla tahmin edemeyecek birinin yanında olmak isterdim

bende bundan istiyom
:cry: :cry: :cry: :cry:
ben hiç bir zaman olamıcam...
ama inşallah senin isteğin olur bigün :arrow:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
:öptüm: :smile3: :smile3: :smile3: şu an karşıda o nun yannda olmak isterdim gerçi o sabah buradaydı ama ben onsuz olamam ki seni çooooooooooooooooook seviyorum aşkıcığım :) :smile3: şu an karşıda o nun yannda olmak isterdim gerçi o sabah buradaydı ama ben onsuz olamam ki seni çooooooooooooooooook seviyorum aşkıcığım :)
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
sahar wrote::öptüm: :smile3: :smile3: :smile3: şu an karşıda o nun yannda olmak isterdim gerçi o sabah buradaydı ama ben onsuz olamam ki seni çooooooooooooooooook seviyorum aşkıcığım :) :smile3: şu an karşıda o nun yannda olmak isterdim gerçi o sabah buradaydı ama ben onsuz olamam ki seni çooooooooooooooooook seviyorum aşkıcığım :)
vayyyyyy vayyyy vayyyy , bıdıbıdının çiftlerine bakın yav , maşallah maşallah , yarın tüm site olarak bizde gelmek istios :mrgreen:

yada yok siz bizden bahsedin yav , kulağımızı çınlatmayı unutmayın

Oyunlarda rakip tanımam. 1. Belli, BENIMDE, ben 2. yi merak ediyorum :)
🖼️ image not archived
bütün bidibidiciler gelebilir tabiki de.çok seviniriz.keşke öyle bişey olsa.ama düğünümüze de bekleriz hepinizi inşaallah yüce rabbim nasip ederse.
evet arkadaşlar şu anda aşkım, ben ve bütün bidibidiciler hep beraber bir arada olmak isterdim.çok güzel vakit gecirirdik.
No Mercyyyyyyyyyyy
bende öyle demette gezmak isterdimmm nasıl olsa mutlaka görürüm birilerini no problem biri olmasa biri oluyo :lol: :lol: :lol:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
malatyada olmak isterdim burdan sıkıldım :cry: :oops: :arrow:

gökbelende olmak isterdim çünkü o artık orda.göçüp gittiler ora.
No Mercyyyyyyyyyyy
eeevde olmak isterdim annemin yanındaaaaaaaa :(
gülyabani wrote:şimdi geliboluda olmak vardı...teknede bi o yana bu yana sallanmak.. :cry:

kesinlikle katılıyorum...ben oradaydım 15 gün kaldım.20sinde döndüm işte.ama doyamadım.oraya doymak mümkünsüzzz :)
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
şuan sevgilimin yanında olmak isterdim.çoooooook özledim onu yaa.

🖼️ image not archived
şu an bi dağ evinde yapayalnız sadece kendimle olmak isterdim...
şuan yatağımda olmak isterdimm çok uykum var yavv.. (bu arada sugababe iyi geceler, oyunlar güzeldi valla güne gülerek başladık yav)

crazy.player erken gitmiş , oyunları yazmış gitmiş olsaydı daha ii olurdu.. nese bakalım

🖼️ image not archived
sana da iyi geceler oyun delisi...bende uyumak üzereyim pcnin başında neyse bye...

şu an rüyalarda sevgilimle olmak isterdiiimm,çok özledim.bir aydır görüşmüoz :cry: ama gelcek 1-2 gün içinde :D :inlove2:
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
yaw kaçırmışım sizii şuan hemen uykunuzdan uyanıp foruma gelmenizi isterdimm sugababe ve oyun_delisi :(
artık çokkk geç sen hemen gitmişsin yav, ben sahuru yapıp gelene kadar anaaa bi baktım yok, ama olsun eğlendük gene. şuan denizindibi olsaydı burda , sora bide fatih.hat

🖼️ image not archived
saaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
No Mercyyyyyyyyyyy
şu an istanbulda ailemle olmak isterdimmmmm

................................................................... :)
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.