Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
suan nerde veya kimin yanında olmak isterdiniz
started by GökkUşAgI
25 May 2007
19-year-old topic
117 Replies
72.677
CIVCIV wrote:ben hiç bir zaman olamıcam...*CICIKIZ* wrote:şuan...
kendisi olduğunu assla tahmin edemeyecek birinin yanında olmak isterdim
bende bundan istiyom
![]()
![]()
![]()
![]()
ama inşallah senin isteğin olur bigün

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ 

şu an karşıda o nun yannda olmak isterdim gerçi o sabah buradaydı ama ben onsuz olamam ki seni çooooooooooooooooook seviyorum aşkıcığım
şu an karşıda o nun yannda olmak isterdim gerçi o sabah buradaydı ama ben onsuz olamam ki seni çooooooooooooooooook seviyorum aşkıcığım sahar wrote:vayyyyyy vayyyy vayyyy , bıdıbıdının çiftlerine bakın yav , maşallah maşallah , yarın tüm site olarak bizde gelmek istios![]()
![]()
![]()
şu an karşıda o nun yannda olmak isterdim gerçi o sabah buradaydı ama ben onsuz olamam ki seni çooooooooooooooooook seviyorum aşkıcığım
![]()
yada yok siz bizden bahsedin yav , kulağımızı çınlatmayı unutmayın
bende öyle demette gezmak isterdimmm nasıl olsa mutlaka görürüm birilerini no problem biri olmasa biri oluyo
*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
eeevde olmak isterdim annemin yanındaaaaaaaa 
gülyabani wrote:şimdi geliboluda olmak vardı...teknede bi o yana bu yana sallanmak..![]()
kesinlikle katılıyorum...ben oradaydım 15 gün kaldım.20sinde döndüm işte.ama doyamadım.oraya doymak mümkünsüzzz
altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
şu an olmak sitediğim yerdeyim evde ve bilgisayarımın başında
şuan yatağımda olmak isterdimm çok uykum var yavv.. (bu arada sugababe iyi geceler, oyunlar güzeldi valla güne gülerek başladık yav)
crazy.player erken gitmiş , oyunları yazmış gitmiş olsaydı daha ii olurdu.. nese bakalım
crazy.player erken gitmiş , oyunları yazmış gitmiş olsaydı daha ii olurdu.. nese bakalım
sana da iyi geceler oyun delisi...bende uyumak üzereyim pcnin başında neyse bye...
şu an rüyalarda sevgilimle olmak isterdiiimm,çok özledim.bir aydır görüşmüoz
ama gelcek 1-2 gün içinde

şu an rüyalarda sevgilimle olmak isterdiiimm,çok özledim.bir aydır görüşmüoz

altın ateşle,kadın altınla,erkek kadınla imtihan edilir...
yaw kaçırmışım sizii şuan hemen uykunuzdan uyanıp foruma gelmenizi isterdimm sugababe ve oyun_delisi 
artık çokkk geç sen hemen gitmişsin yav, ben sahuru yapıp gelene kadar anaaa bi baktım yok, ama olsun eğlendük gene. şuan denizindibi olsaydı burda , sora bide fatih.hat
şu an istanbulda ailemle olmak isterdimmmmm
...................................................................
...................................................................
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.