LIVE
🏛️ LEGEND The Azrael Came record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND War of the Bots record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user bidibidim New Record! Mahjong Mahjongg Mahjong
user bidibidim New Record! Jewel Visitor
user Welcome to our community petulu1994336 👋
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
user arinberk commented: Gems “Çok eğlenceli! 🔥”
user arinberk commented: Christmas Mahjong “Çok eğlenceli! 🔥”
user Welcome to our community vjztlbof 👋
user Welcome to our community abttomeika09 👋
user Welcome to our community abttomeika1 👋
user Welcome to our community zirconi81 👋
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

benden sonra bu oyuna kim mesaj yazacak

started by GökkUşAgI 20 May 2007 19-year-old topic 1.844 Replies 638.148

de de valla de , gel de katıl aramıza de, bu dediklerimin hepsini de, gelsin yazsın , bekliyom :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
tamam şimdi oyunlara gidiyorum cağırıcam sen yaz bak senden sonra sıla yazcak inşallah gelirr :lol2:

benden sonra sıla yazacak
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
tühh ya bu zevki denizindibi yaşayamıcak geldiğin için saol sıla arada uğra forumada yaa hep öyle sorun yazıp cıkma helebi yüzünü görek :mrgreen:
AYIPSIN YA SIZ ISTEYIN ARKADAŞLAR FORUMDA DA ILGILENIRIZ.PEK ANLAMIYOM AMA KONU AÇMALARDAN FALAN ÇÖZMEYE ÇALIŞICAM.BAKSANA ADIM BILE ACEMIYE ÇIKTI

Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
ıssız ada hikayemizi okudunmu sıla orda ismini cok gecirdik kulakların cınlamıştırr :bidibidi_msn5:
OOOOO DEMEK BENI ÇEKIŞTIRDINIZ BEN DE UYUYOM HIÇ OKUMADIM VALLA :) NERDE BULACAM O DEDI?INI BILMIYOM KI ?

bıdıbıdı muhabbet bölümüne gir orda bıdıbıdı üyeleri ıssız adaya düşerse diye hikaye var 1. bölümü bitti istersen indirebilirsin şimdi ikinci bölümüne başladık sende bişeyler yazabilirsin tüm üyelere acık :wink: :bidibidi_msn5:
sıla pardon yanlış oldu oyun oynıyalımmı forum nun alt forumu olarak hikayemi tamamla bölümünde ıssız ada hikayesinin 1. ölümünü bulabilirsin :wink:
ÇOK GÜZEL OLMUŞ YA SÜPER HATTA MÜKEMMEL KELIME YETMIYO YANI.BU ARADA YAKINDAN TAKIP EDILMIŞIM :gözkırpma>

aslında tek seni takip etmedik ama yazdığın yorumlar kadar evet ttakipteydim beyenmene sevindim denizindibide beyenmene sevincektir :bidibidi_msn5:

benden sonra kim online olursa o yazsın yaa :bidibidi_msn11:
ben geldim
benden sonra güsselim bugün yorgunluktan ölmediyse o yazsın :biggrin2:
eminim ölmüştür akşama kadar okuldaydı bugün yazık ya bizeeeee :bidibidisun10: :bidibidisun10:
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
nerden bildn kız bn yazdım içine doğmuş :lol2: ewet öldüm yorgunluktan ilk 3 ders uyuyodum :mrgreen: bnden sona sen yaz yine
SaDeCe GüLüMSe :)

geldim gülüş ben yasıyom bilmicek ne var akşaam kadar okulda kalmak kolaymı insan o havayı teneffüs ederken bile yoruluyo be bide dersler falan
benden sonrada sen yas güsselim
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
sen istersnde yazmazmıyım kız :mrgreen: ama sana küstm insan glrde yardım eder demi :lol2: bnden sona sen yaz yine

yaw ben boş oluyormuyumda bi hocanın birine soru sormaya çıkarım zaten 5dk ara var bi hocanın biri çağırır hergün hergün deli olıcam ya kusura bakma gülüş ya haa bu arada iki sınavın sonucu okundu veeee ben maratona çok güssel adımlarla başaldım yine yaaaaaaaaa :D :D :D :arrow:
benden sonra sen yas yine
*_*_*_*AşKıCı?ıM*_*_*_*

🖼️ image not archived
yazdım bile :lol: bn artık gidiyom :lol2: bb tatlışımmm

benden sonra denizindibi yazsın

Tencerem Var Tavam Var MALATYALIYIM HAVAM Var.

o şuan adayla ilgileniyo ben yazdım benden sonra denizindibi yazsın :lol2:
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.