LIVE
🏛️ LEGEND Chinese Chess record held by emelcan for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND React record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Aşk Sözleri

started by murtaa_28 01 August 2006 20-year-old topic 15 Replies 8.096
Şiirler A B C Ç D E F G H I I J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Şairler A B C Ç D E F G H I I J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Sizler A B C Ç D E F G H I I J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Aşk Sözleri 2

BIR GÜN HAYATIN BÜTÜN GÜZELLIKLERINDEN VAZGEÇIP SESSIZ SEDASIZ ÖLÜME GITMEK ISTERSEN YANIMA GELKI SANA SENSIZ YAŞAMANIN SENSIZ OLMANIN ÖLÜM OLDU?UNU GÖSTEREYIM.

GÖZLERIN GÖZLERIME DE?DI?INDE FELAKETIM OLURDU A?LARDIM.

NE ZAMAN AYRILIK SAATI GELSE IÇIMDEKI GÜLLERIN BOYNU BÜKÜK BIR ZAMAN KALIRIM ÖYLECE NEDEN SONRA GITTI?INI ANLARIM IÇIMDE GÜLLER A?LAR BEN A?LARIM.

HADI GEL TUT ELLERIMI! BENIMLE YAN! BENIMLE MEYDAN OKU HER ÇARESIZLI?E BENIMLE UYU BENIMLE UYAN. BIRLIKTE VARALIM ONUNCU AYLARA BEN BIR EYLÜL SEN BIR HAZIRAN

NEZAMAN TUTSAM ELLERINI GÖZLERIMIN ÖNÜNDEN MEVSIMLER GEÇER NEZAMAN GÖZLERIN GÖZLERIME DE?SE SAMANYOLUNDAN BIR YILDIZ DÜŞER.

BUGÜN YENI BIR MEYHANE KEŞFETTIM MEZARLI?IN KARŞISINDA BIRGÜN BENI ARARDA BULAMAZSAN YA MEYHANEDEYIM YADA TAM KARŞISINDA.

SENI GÜNDE BIR DEFA DÜŞÜNÜYORUM ODA 24 SAATIME MALOLUYOR.

DENIZI IÇERKEN MAVILER TAKILDI BO?AZIMA, KARAYA VURAN BALIK GIBI ÇIRPINIYORUM. BU DERIN UÇURUMUN ÖNÜNDE HANGI YAZGI TUTUKLADI BENI.

HASRET KAPIMDA NÖBETLER TUTUYOR SEVGILIM UZAK BIR ŞEHIRDE GÖZLERIM ONU ARIYOR
BIR KUŞ OLUP GITSEM AŞSAM ŞU ENGINLERI VARSAM SENIN YANINA ÖPSEM DOYASIYA KOKLASAM

HANI O GÜN BENI ANLAYAN SEN GITMIŞTIN YA SENI BAŞKALARINDA ARADIM AMA YOKTU BENI SENIN KADAR ANLAYAN, YINEDE ÜZÜLME ÇÜNKÜ BEN SENI SENSIZDE SEVEBILIYORUM....

AŞKA MEYLI OLMAYAN KANATSIZ KUŞ GIBIDIR. VAH ONA!!...

EN GÜZEL YARINLAR SENIN OLSUN SEN BUNA LAYIKSIN ÖMRÜN MUTLUKLARLA DOLSUN
E?ER GÜN GELIRDE SEN BENI UNUTURSAN INAN KI TATLIM CANIN SA?OLSUN.

HIÇBIR KIZ BIR ERKE?E BOYUN E?MEZ HIÇBIR ERKEK BIR DAMLA GÖZYAŞINA DE?MEZ.

YANA?INA DÜŞEN KAR TANESI ERIYIP DUDAKLARINA INDI?INDE VE O BIR DAMLA SERINLI?I
BIRIYLE PAYLAŞMAK ISTEDI?INDE YÜZÜNÜ RÜZGARA DÖN ORDAYIM.
ya güzel msjlar arada farklı çıkıyo bir tanesini beyendim o da "hasret kapımda nöbetler tutuyor".... diye başlayan tam benim msj yani devam et sen zaten siteyi giresun la doldurdun :wink: :P
onlar oyle kısa kısa ozellıgı o
BEN ÖYLE BIŞEY DEMEDIM ZATEN KISA OLURDA GÜZELLI?I KASTETTIM SADECE O MESAJI BE?ENDI?IMI SÖYLEDIM :wink:
tamamda nıye barıyon sen bana ben cocuk muyum saka saka ıstedıgın yorumu yapbılır sınbe sısı demem okudugun ıcın saol guzel se ben mutlu olurum
BEN BA?IRMADIM KI HEM NERDEN DUYDUN IŞTE YORUM DAHA NE YANI.... :!:
ya ınsan konus masından bagırdıgını anlıyom ben ben ıtı yım hanı tv de serısı olan fılım varya gercekten yazmandan bıle belıydı senın kızdıgın ama ben alın mam sen onu bunu bosver yazılarım nasıl onu soyle
saolasın dıger konustukalarınız ıse yorumsuz!!!:D:D
E gözüm kopyala yapıştır olurda, böyle mi olur?

bari şu şairleri şiirleri falan silseydin...

neyse,
ENGÜZELRANA wrote:BEN BA?IRMADIM KI HEM NERDEN DUYDUN IŞTE YORUM DAHA NE YANI....
ah ah... şu forum kurallarını okursan,

madde 17 derki : Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

demekki bağırarak hitap ediyorsunuz...

ellerine sağlık murat, güzel paylaşım..
saol senın desteın olmasa ben yapamazdım bunları ya
cahilliğin gözü kör olsun neren bilirdim beyse bir daha büyük harf kullanmam ama yazılar güzel...
estağfurullah ne cahilliği?

dikkatsizlik, vurdumduymazlık, önemsememezlik, bilmişlik... bunlar daha uygun bi kelime..
tamam işte hangisi olursa siz hangisini uygun bulursan :P
ya lutfen ben yaptım sız bırbırınızle trtısmaya basladınız ben ce kaptalım konuyu sozlerı okuyalım yorum yapalım bence ben yorumları beklıyom
yok ya ne tartışması o azarlıyo ben dinliyom sağolsun ben alışltım zaten
yazına da yeterince yorum yaptım dimi ama? :?:
estağfurula efendim nedemek. ben sadece biraz dikkatli olmanızı tavsiye ettim.
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.