LIVE
Loading stream......

neyi silerdin??

started by *CICIKIZ* 28 April 2007 19-year-old topic 49 Replies 34.737
tatlı cadı wrote:
*CICIKIZ* wrote:ben şimdilik.. odamı silerdim
Bisede gelsene :D :D
o zamannn ben senin odanı silim sende benim odamı sil :mrgreen: olar mı :roll: :D

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
yanlışlarımı silerdim :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
No Mercyyyyyyyyyyy
*CICIKIZ* wrote:
tatlı cadı wrote:
*CICIKIZ* wrote:ben şimdilik.. odamı silerdim
Bisede gelsene :D :D
o zamannn ben senin odanı silim sende benim odamı sil :mrgreen: olar mı :roll: :D
Olurrrrrrr.Ama önce sen bise gel :mrgreen:
Kaderimi Kendim Yazarım Sandım...
&
O BIZIM KAVUŞMAMIZ MAHSERE KALDI
hiç bişeyi silmezdim herkez hak ettiği gibi yaşıyor bende kötü ve zor günler geçirdim demekki hak etmişim belkide sınandım bilemiyorum ama silmezdim ne geçmişimi nede geleceğimi herşeyi iyisiyle kötüsüyle yaşamak istiyorum çünkü kötüyü görmeden iyinin değeri anlaşılmaz.....
bey_mer wrote:hiç bişeyi silmezdim herkez hak ettiği gibi yaşıyor bende kötü ve zor günler geçirdim demekki hak etmişim belkide sınandım bilemiyorum ama silmezdim ne geçmişimi nede geleceğimi herşeyi iyisiyle kötüsüyle yaşamak istiyorum çünkü kötüyü görmeden iyinin değeri anlaşılmaz.....

bunları ben mi demişim ne yanılmışım ama silerdim evet hayatımda beni utandıran yalanına bile bile tahammül ettiğim ne kadar kafayı yemiş varsa hepsini silerdim
sevgimi ve beni hak etmeyen herseyi silerdim ...çok acılar cektım 17 yasındayken ..sırf kımseyı silmek istemediğim için ama silmek gerekmeseydı bazı seylerı hayatta ..SILGI ÜRETILMEZDI DE?IL MI!!!
17 YAŞINDA aşık olduğum ve hala unutaadığım vefasız sevgilimi silerdim!!!
öss sınavını silerdim...
*CICIKIZ* wrote:SIzE BiR silgi verseler ama bu silgi BIldiğiNIZ siLgiLERdeN DEğIl herşEYI SILEbIlen TÜRDen duYGUları,anıLArI, mANaLArI vS..Vs.. O SIlGIYle NEYi SILerdiNIZ??NeDEn???
Ölünün arkasından konuşulmaz.... :wink:
BIDIBIDI wrote:
*CICIKIZ* wrote:SIzE BiR silgi verseler ama bu silgi BIldiğiNIZ siLgiLERdeN DEğIl herşEYI SILEbIlen TÜRDen duYGUları,anıLArI, mANaLArI vS..Vs.. O SIlGIYle NEYi SILerdiNIZ??NeDEn???
Ölünün arkasından konuşulmaz.... :wink:
en doğru yorum bence de bu olmuş... silgiye ihtiyaç duymadan yaşayabilmeli insan, silmeyi düşündüğün bir hayatı zaten yaşamamalı...
Gökyüzü o kadar kirli ki, yıkanma gereksinimi duyuyor bugünlerde... Ya da çok duygusal, hep ağlıyor!

Densiz Amatör
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.