LIVE
🏛️ LEGEND Hold Drag Drop record held by aysemm for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Sunny days record held by Binbir Surat for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Kayahan / Biriciğim

started by sTRaLiS 06 April 2007 19-year-old topic 0 Replies 2.634
Kayahan / Biriciğim’e

Kayahan’ın yeni albümü martın ikinci haftası müzik marketlerde…

Kayahan "Biriciğim'e" isimli yeni albümüyle müzikseverlerle buluştu.

Son albümü Kelebeğin Şansı’nı yayınladığı tarihten bu yana 26 ay geçen usta sanatçı yeni albümünün kartonetinde karakalem resimleriyle yer alacak.

Yeni albümü için 1 Eylül 2006 tarihinde stüdyoya giren Kayahan altı ay süren çalışmaların sonucunda albümünü tamamladı. Albümde aranjör olarak Kayhan Açar, Iskender Paydaş ve Ümit Eroğlu çalıştı. 8 adet şarkı ve bir şarkının ikinci versiyonu olarak toplam 9 parçadan oluşan albümde yine tüm şarkıların söz ve besteleri Kayahan’a ait.

Bu kez bir Kayahan, Ipek Açar düeti albümde yer almıyor. Ancak "Anne" isimli şarkıyı Ipek Açar solo olarak seslendiriyor.

Albümde yer alan şarkılar ve isimleri şöyle: Nasıl Ayrılacağız, Yelesi Karlı Dağlar, Olur mu, Anne, Efendim, Olsaydım, Hayal Adası, Bütün gece, Nasıl Ayrılacağız (slow version). Albümün kapak ve diğer resimleri için resim sanatçısı Murat Başol’un karakalem çalışmalarının kullanılmasına karar veren Kayahan, bu çalışmalarda deniz sevgisinin de belirtildiğini ifade ediyor. Karakalem çalışmalarda Kayahan gitarıyla müzik yaparken ve pardesüsüyle deniz kenarında martıları izlerken resimleniyor.

Kayahan'ın "Nasıl Ayrılacağız" isimli şarkısının sözleri şöyle :

Neler yaşadım şu kısa hayatımda
Sen benim tek hatıramsın
Hiçbir zaman doymadım sana, doyamam
Bin yıl daha yaşasam da,
Günlerden sen, aylardan sen
Yıllar zaten sensin…
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..




Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.