LIVE
🏛️ LEGEND Crazy Cubes record held by kahraman for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Dart record held by ByCaoSs for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

bide ben ediyim

started by Kanunsuz iSTANBULLU 30 July 2006 20-year-old topic 29 Replies 21.438
bundan bilmem kac sene önce, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yillar önce yani. bi kizla şey ediordum cikiyordum , sonra ben o kizdan ayrildim, o kizla benim en yakin arkadasim cikti. böle ortak bi yanimiz var arkadasimla :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
ya soyle seyler bana cok ters ya benle cıktı enyakın arkadasımla da cıktı ebe senın en yakın arkadasın ............... ondansa ben neyapım sen o kısıyle hala konusuyosan sanada yazık be kardesım
simdi bi kere o nokta noktalari koymussun yaa. bi kere özür diliceksin bu 1. biseyi bilip bilmeden kimseye laf söleme buda 2. ben itiraf ettim sadece o kadar yorum yapmana gerek yok herseye ziplama buda 3. ok canım kardesim. özürünü bekliyorum.
ozur dılemek cok kolay ben zıplamadım herkezın kendıne ayıt bır pırensıbı vardır ma sen bun saygı duymuyosun saygı duymyana ben saygı duymm he ozure gelınce ben ozur dılerım ama sunu soylım boyle bısıyı baskası yapsa bana ben onun yuzune bırdaha bakmam
bak murat sana yorum yap demedim , sen olayi bilmiyorsun konusma, sadece özür diliceksin dedim sana, sen kalkipda senin arkadasin ........... mis diyemezsin. ok. gene diyorum özür dilerim demeni bekliyorum benden ve arkadasimdan da.
Kanunsuz iSTANBULLU wrote:
bak murat sana yorum yap demedim , sen olayi bilmiyorsun konusma

BURADA BIR PAYLAŞIM YAPILIYORSA, HERKESIN KONU HAKKINDA YORUM YAPMA, FIKRINI BELIRTME HAKKI VARDIR...

MURTAA ARKADAŞIMIZDA GÖRÜŞÜNÜ BILDIRMIŞTIR..

KIMSEDEN GÖRÜŞ ALMAK ISTEMIYORSANIZ KONUYU KILITLEYEBILIRIZ.

SONUÇTA ÜYELERIMIZIN HEPSI BIRBIRINI TANIMIYOR, YAŞADI?INIZ OLAYLARI VE IÇ YÜZÜNÜ BILMIYOR..

DIKKAT EDILMESI GEREKEN, BURADA KI PAYLAŞIMLAR 3-5 KIŞIYE DE?IL, TÜM ÜYELERIMIZE YAPILIYOR OLMASI.

ILGINIZE VE PAYLAŞIMINIZA TEŞEKKÜR EDERIM !
aslında böyle bir kişiye yorum yapılmaz zaten yorum yapılmasını istemiyorsan böyle bir konuyu neden sitemize yazıyorsun şaşırılacak şey doğrusu neyse cnm bir daha konu açmazsın sitedekileri rahatsız etmessin böyle konularla kusura bakılmasın haklıyım ama :wink:
ENGÜZELRANA wrote:
cnm bir daha konu açmazsın sitedekileri rahatsız etmessin böyle konularla

BURADA, SITEMIZE KAYIT OLMUŞ HERKES AMA HERKES, SITE KURALLARI DAHILINDE, KONU AÇABILIR, HERKES YORUM YAPABILIR KI HERKES DE BU KONULARA KATILIBALIR YA DA KATILMAYABILIR.

SITEMIZDEKI AMAÇ TARTIŞMA ORTAMI YARATMAK DE?IL, E?LENCELI BIR ORTAMDA, BILGI ALIŞVERIŞI SA?LAMAKTIR.

KIMIN KONU AÇIP AÇAMAYACA?INA, KIMIN YORUM YAPIP YAPAMAYACA?INA, SITE YÖNETIMI KARAR VERIR, VE TERS GIDEN BIR ŞEY VARSA MÜDEHALE EDER MERAK ETMEYIN.

YANLIŞI YANLIŞLA GIDERMEK YERINE, DO?RU BI ÜSLUPLA GIDERMENIZI TAVSIYE EDERIM...
kusura bakmayın bir daha oolmaz... yaptığüım yalnıştı kabul adiyorum :oops:
Kanunsuz ıtırafın ıcın tesekkurler.. enguzelrana supersın yaaa... :arrow: :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
SÜPER OLMAK BENBIM DI?ER ADIM AMA ILK ÖNCE YALNIŞLARIMIZI GÖRDÜ?ÜMÜZDE ÖZÜR DILEMESINI BILELIM KI BIZDENDE ÖZÜR DILENSIN YOKSA KIMSE TAKMAZ KALBIMIZI KIRAN KIRANA OLUR BEN DE BÖYLE OLMASINI ISTEMEM O YÜZDEN CNM :oops: :wink:
benım daha ıyı bı fıkrım var özur dıleyebılmek güzel tabı ama bıseyı soylerkende ıkı defa dusunup oyle soylersen ozur dılemene gerke kalmaz...bırı sana sacma sapan konusup arkasından da evety ya haklısın özur dılerım dıyınce hemencıcık affedermısın cınım... :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
demek ki böyle konuşarı pek bilkmiyoruz :!:
8) :arrow:

Vazgeçersen Kaybedersin
ben orada hıc bısey yapmadım sen banım ıtırafımda nasıl yorum yaptıysan ben de senın kınde yaptın cok mu kotu ozure gelın ce ben ozur dılen cek bısey yapmadım ben yorumumu yaptım sen buna saygı duyman gerek
arkadaslar burda murta arkadasımız haksız cunku konunun ayrıntısını bılmeden yorum yapmıs yorum yapmasınada bırsey demıyorum kendısınede yakısmayacak .............. yanı bu noktaları koymus argo yerıne gecen bence yanlıs bırsey yapmıs kanunsuz arkadasımızdan ozur dılemesı lazım

bırde ENGUZELRENA arkadasımızın bu kelımelerını kınıyorum hemde buyuk bır sıddetle :!: :!: :!: :!: :!: :!: aslında böyle bir kişiye yorum yapılmaz zaten
bak rena kimse benim arkadasima ....... diyemez bu 1. murat bişeyi bilmiyor ..... yazior , bide kalkior , sanada yazik dior, murat kim ki bana yazik dior buda 2. egerki özür dilemezse murat , ben gidecem onun evinin önüne, olayida anlaticam , ondan sonra ben ona o noktalari teker teker , yumruk tekme aparkat dönen tekme aduket aryuket olarakdan güzel bir street fighter musabakasi yaparak göstericem aha buda 3.

HAKARET EDEMEZSINIZ KIRICI KONUSAMAZSINIZ, O KADAR...
bu arada bide rena hanim demişki böle bi kişiye yorum yapilmaz demiş, sende bilip bilmeden konusma bidaha, hakaret edemezsiniz, saygisizlik yapamazsiniz. ben size illa yorum yapinda demiyorum. ben bişey yazmişim oraya, itiraf bölümü diye, yorum yapin bölümü deil,

BIDI BIDI, diyorsun ki , herkes konu acabilir yorum yapabilir, o zaman şunuda yaz, hakaret edemezsiniz, saygisizlik yapamazsiniz bunuda tamammi canim kardesim ...
arkadaşlar özgür beyşin bunu yazmasına gerek yok bence bu insanın yapısında olan birşey ve ayrıca bunu sürekli dile getiriyor...
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.