LIVE
🏛️ LEGEND Net Blazer 3D record held by rekor avcısı for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Robot Skeleton record held by Burak 2006 for 10 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

SEN VARKEN BAŞKA KONU MÜMKÜNMÜ

started by umeynas 21 March 2007 19-year-old topic 2 Replies 2.356
Sadece sen topu topu senden ibaret hepsi bukadar . Hiç abartma ben artık sadece senden ibaretim sakın endişelenme ben artık bir sen ve sen artık bir benden başka herşeysin hepsi bu kadar . Dedigim gibi ben senden başka hiçbişeyken herşey senin dışında hiçbişey. Korkuya gerek yok ben sadece senin bana gelecegin an için yaşıyorum yani her anölüyorum, bunda abartacak bişey yok seninki yersiz yere panik sadece gelmedigin her an için bir kere ölüyorum hepsi bu,sakın üzülme ha acı mı hiç ama hiç çekmiyorum yani eger beni ilk defa öptügün gece çekip gittiysen bunda ne var yani buda acımı sanki yav. Panige gerek yok ben hala yaşıyorum gelmedigin her an için gelebilecegini hesab ederek yaşıyorum hepsi bu .
UMEYNAS
Çok çok güzel..
umeynas wrote:Panige gerek yok ben hala yaşıyorum gelmedigin her an için gelebilecegini hesab ederek yaşıyorum hepsi bu .
buna yaşamak deniliyorsa tabi..

Yüreğinize sağlık
BIDIBIDI wrote:Çok çok güzel..
« umeynas » demiş ki:Panige gerek yok ben hala yaşıyorum gelmedigin her an için gelebilecegini hesab ederek yaşıyorum hepsi bu .
buna yaşamak deniliyorsa tabi..
Yüreğinize sağlık
umeynas wrote:Hiç abartma ben artık sadece senden ibaretim sakın endişelenme ben artık bir sen ve sen artık bir benden başka herşeysin hepsi bu kadar . Dedigim gibi ben senden başka hiçbişeyken herşey senin dışında hiçbişey.
bencede buna yaşamak deniyormu bilmiyorum..çünkü benzer seyleri bende yasıyorum ,artık sen ben kalmıyr kendimiz sevdigimiz oluyoruz bi elmanın yarısı gibi bir oluyosun.dünyada sanki ondan baska kimse yok hersey onunla var oluyor hiçbirseyi gözü görmüyor insanın.o olmadan bir hiç oldugunu düsünüyosun...
çok ama cok güzel olms...emeginize yüreginize saglık...
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.