LIVE
🏛️ LEGEND Hunt Deer record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bone Puzzle record held by Teknolog for 10 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Kimi Arıyalım ?

started by BIDIBIDI 29 July 2006 20-year-old topic 13 Replies 7.717
2 adam Akmerkez de karilarini kaybetmis hararetle ariyorlarmis. Ortada kosusturup dururken birbirlerine çarpmislar. Ne oluyor birader demeye kalmamis, birisi:

-"Kardes kusura bakma karimi kaybettim de onu ariyorum" demis. Digeri

-"Sende kusura bakma ama bende karimi ariyorum" demis.

Adamlardan birinin aklina bir fikir gelmis ve

demis ki:

-"Arkadasim madem ikimizde karilarimizi ariyoruz, karilarimizin tipini birbirimize tarif edelim ve ayri ayri yerlerde aramaya baslayalim. Eger rastlarsak saat 4‘te Mac Donalds ‘in önüne gitmesini söyleriz demis. " Digeri tamam demis ve baslamis karisini tarif etmeye:

-"Benim karim sarisin, mavi gözlü, 25 yasinda, 1,75 boyunda, 60 kg, topuklu beyaz ayakkabi ve kirmizi mini etekli tek parça elbise giyiyor" demis. Ve diger adama

-"Senin karin nasil biri?"diye sormus.

Diger adam : -"Siktir et benimkini! seninkini ariyalim...
........
teşekkürler güzeldi
güzel ne kelıme muthıs harıka...bulmuşlrmı bulammısssalar bende aramaya katılam :)
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
güzelmiş da... baksana aramaya katılmak isteyen çok kişi var sen onlara adresi ver :D
gosunden kactı galıba adres yasıyo...akmerkez... :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
sana zahmet benim yerimede arayın yau.. ben burdan gelemem şimdi..

beğendiğinize sevindim..
cok ıyı be abı saolasın baya guldum
stralis sen hep bana ters cevap yazmak zorunda mısın kaybolan yer değil asıl mekanın adresini kastettim!!!
engüzelrana, onların akmerkezi bilmem kaç katlı bi alışveriş merkezi..

açık adresi vermiş zaten..
ters cevap yazan olmadı yani, hemen coşmayalım..

ayrıca adresin daha detaylısını bilmiş olsaydık böyle bir fıkra doğmazdı değil mi??
uffffffffff tamam ya.... :?
ayrıca adresin daha detaylısını bilmiş olsaydık böyle bir fıkra doğmazdı değil mi??

abı supersın walla
ee. napayım haksız mıyım?

rica ederim... :mrgreen:
ooooo ranayı kızdırmayın zaten aktif olan az sayıda bayan var bence bayanlarla iyi anlaşmaya bakın..
sağol betül ya bunlar da az değil sinirlenmedim ama yavaş yavaş olmaya başlıyorum :x
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.