LIVE
🏛️ LEGEND Batman on Challenge record held by mon amour for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chaos Chamber record held by fahri for 13 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Christ-off Daum…

started by sessiz_firtina 27 July 2006 20-year-old topic 1 Replies 1.910
önceki | 27 Temmuz 2006 | sonraki

Christ-off Daum…

(Daum bir yandan bavulunu toplamakta bir yandan da sinirle telefonla konuşmaktadır) -Ohh şayzeee… Ne demek München bilet yok… Gidiş dönüş bilet var zaten bizim. Sen gidiş dönüşü iptal ediyorgen. Sadece gidiş yapıyorgen , guten morgen…(Yenge gelir diğer odadan) -Darling. Bu sarı lacivert atkılar ne olacak? -Yanımıza alalım. Sarıları solarsa mavi beyaz olur. Schalke 04 te lazım olacak bize… Ha ne diyecektim… Kulüpten arayıp teşekkür eden oldu mu? -Evet aradılar…-Biliyordum , Fenerbahçe vefalı kulüptür biliyordum…-Fenerbahçeden aramadılar. Galatasaray’dan arayıp teşekkür ettiler. -Ohhh şayze… Gömleğimi de bulamıyorum…Ahh şu futbolcular…-Sevgilim sen de iyi alıştın. Her şeyin kabahatlisi onlar oluyor nedense… -Tabi onlar oluyor. Ben mi koşucam onlar yerine? Üstelik neden hep ben eleştiriliyorum bu memlekette anlamıyorum. Iki büyük takımı şampiyon yapmadım mı? -Üç diyecektin …-Haa evet bir de Galatasaray var. Neyse seninle konuşarak vakit geçiremem aşkim… Haydi abbas vakit tamam… -Ben şu telefona bakayım… -Basın ararsa duşa girdi de… Ben inandırıcı olsun diye telefona işerim…-Liebe… Seni Zafer Biryol arıyor…-Kim Zafer biryol? -Geçen sene Konyasporda gol kralıymış… Fener transfer edince Yedek kulübesinin kralı olmuş…-Zafer Biryol … Zafer Biryol… Valla hatırlamadım. Sen en iyisi Zafer Biryol’a Herr daum yola gidiyor de… -Dedim zaten…-Ne dedi… -Gidişi olsun da dönüşü olmasın dedi… Yedek kulübesinde oturmaya sinirlenmiş her halde? -Ne varmış o kulübede… Ben de her maç orada oturmadım mı? -Neyse güzel anılarla ayrılalım Türkiye’den… -Hayır Istiklal marşını öğrenmiştim…Bir iki tane de Müslüm baba’dan şarkı öğrenseydim tam bir Türk olacaktım ona üzülüyorum.-Yönetim seni gözden çıkarmış belli…-Nankörler… Miki filmi seyredip gelirler ama “kadın burada ne diyor herr daum”. “Bize bi tercüme et herr daum” diye… Anelkanın şeyi kadar taş düşsün başlarına.-Neyi? -Ayakkabısı… -Avrupada başarılı olamazsın diye korkuyorlar darling. Takma kafana… -Şimdi işin yoksa git Moritanya milli takımının başına. Onların marşını ezberle…-Hadi komşulara veda edelim Cristoff... -Şimdi Iran ve Irak’a gidemem…-Hayır öyle değil. Kapı komşularına veda edip gidelim.-Ben Aziz başkanla görüşmeden bir yere gitmem. -Aziz başkan mı? Haberin yok galiba. Denizli stadında taş kesince Pamukkale harabelerine heykel olarak dikmişler onu.

Gani Müjde
hahah cok komık...
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.