LIVE
🏛️ LEGEND DunceDragon record held by _karizmaaa_ for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Candle Extinguisher record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Anahtarını Aırım dıyalogları...

started by sessiz_firtina 27 July 2006 20-year-old topic 2 Replies 2.634
Alırım anahtarını…-Efendim…-Alırım anahtarını dedim…-Yaa öyle. Bekle alırsın. Ne yazıyo lan yurda okusana…-Dışarıya takım verilmez…-Bas git lan hıyar. -Ama ustam “git selami ustadan 13-14 anahtarını al” dedi.-Ustana selam söyle az yesin de kendine bi lokma takımı alsın…

-Alırım anahtarını…-Otur lan oturduğun yerde.-Alırım anahtarını diyorum.-Oğlum şuna bi kelepçe daha takın. Anahtarını da denize atın ipnenin… Sahiden dediğini yapar mapar bi de firari bi katille uğraşmayalım.-Alırım canını…-Bok alırsın…

-Alırım anahtarını abla….-Efendim…-Alırım anahtarını dedim.-Iyi al anahtarı. Önce bi güzel yıkat arabayı ¸ sonra parket. Ben iki saate kalmaz çıkarım kuaförden. -Sağol abla…

-Alırım anahtarını -Bok alırsın…-Alırım anahtarını diyorum.-Kocam haçlı seferine gitti. Bekaret kemerinin anahtarını da yanında götürdü.-Alırım voltamı…

-Alırım anahtarını.-Alsan da bişey değişmiyo ki…-Alırım anahtarını diyorum. Sonra da aynısını yaparım.-Nah yapıyorsun.. Ulan kaç kere yaptın gene açılmıyor evin kapısı. Her gün kapıda kalıp seni çağırıyorum farkında dilsin galiba. -Alırım sitresini…-Çilingir misin şaklaban mısın anlamadık ki. Aç şu kapıyı kardeşim…

-Alırım anaktarını-Anaktar diil anahtar…-Okul okudun alim oldun başımıza di mi?.. Ukela şey!…-Ukela diil ukala! -Iyi tamam senin anahtarına kalmadık. -Vereni eşekler kovalasın zaten…

-Alırım anahtarını…-Anahtarlı diil şifreli…
alırım anahtarını geyıgıde sıktı artık be...kardesım emegıne sagılk
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.