vay be, PERŞEMBE GÜNÜ (bugün) saat 21:40 , Kurtlar Vadisi Dizisini izlemek için, ekran başına geçenler, büyük bir Hayal Kırıklığına uğradı..
Dizinin Yayından Kaldırıldığına dair bir açıklamayla karşılaştı,
Demokrasi ile yönetilen bir devlette, bir dizinin nasıl böyle bir uygulama ile karşı karşıya bırakıldığı,
sabahlar programlarına, dedikodulara, fos magazin haberlerine, yalan haberlere, bilmem kimle, bilmem nerde ne yapmış haberlerine, zihinsel ya da bedensel özürlü insanlarla rayting uğruna dalga geçen şovmenlerin programlarına rağmen,
bu şekilde bir dizinin neden bu uygulamayı gördüğünü anlamış değilim.
yakında, buraya Açıklama videosunuda ekleyeceğim.
Alo 178 Rtük, hemen aradım, nasıl olurda 1 bölümü yayınlanmış bir diziyi yayından kaldırısınız diye sordum, isim-soyad ile birlikte, iletilecek tarzı laflar ettiler.
Ama yazık, gerçekten yazık...
Dizinin Yayından Kaldırıldığına dair bir açıklamayla karşılaştı,
Demokrasi ile yönetilen bir devlette, bir dizinin nasıl böyle bir uygulama ile karşı karşıya bırakıldığı,
sabahlar programlarına, dedikodulara, fos magazin haberlerine, yalan haberlere, bilmem kimle, bilmem nerde ne yapmış haberlerine, zihinsel ya da bedensel özürlü insanlarla rayting uğruna dalga geçen şovmenlerin programlarına rağmen,
bu şekilde bir dizinin neden bu uygulamayı gördüğünü anlamış değilim.
yakında, buraya Açıklama videosunuda ekleyeceğim.
Alo 178 Rtük, hemen aradım, nasıl olurda 1 bölümü yayınlanmış bir diziyi yayından kaldırısınız diye sordum, isim-soyad ile birlikte, iletilecek tarzı laflar ettiler.
Ama yazık, gerçekten yazık...