1-küçüken 6 yaşımdayken oruç tutmuştum ama annemlerden gizli bir tabak şeker yemiştim oruç gitmişti...
2-lise da hep hastayım diye bahane eder ve izin alarak evde günümü gün ederdim...
3-hep arkadaşlara kopya veriyorum diye iyi olanlardan kopya çekerdim ve hep de hocalar beni kaldırırlardı bende kopya çekiyorlar diye:)
4-ve en büyük itirafım daha ibo yu unutamadım çok kötü bir durum da olsa ben böyle çokkkkkk mutluyum ve ona benzeyenlerle hep yakınımm yerini tutmasa da:):):):):)
aslında yani hep beni kaldırırlardı kızım hep senden yararlanıyorlar diye bir daha görmeyeyim diye ama akıl işte herkese nasip olmaz gerçi benden daha fazla çalışkan yoktu ama arada ip ucu alırdım tavsiyedir ha:):):)
malasef zaten ts bölümüyüz gerçekten en çok kredisi olan bendim ama artık değil kader bir şey yüzünden bu sefer olmadı seneyae öss var o zamn daha kötü olur isterseniz okul adresimi vereyim siz gidip sorun murat bey
vayy bee ne güsel sohbet ediosunn yha bende arkadaşlarını özleyen biri olarak çok özendim valla buarada ben kopya çekmekten çok korkardım ellerim titrerdi arkadaşlara kopya verirken onlara verirken titriyoduda kendim için çekseydim ne olurdu bilmiorumm :oops: buarada; ben bişe itiraf edicemm busee (yani kankim)mete bana teklif etti sırf o yüzden onu unutturdum sana inşallah burdan okursun çünkü yüzüne söleyemem
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.