LIVE
🏛️ LEGEND Snake War record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Satellite invasion record held by burakcan76000 for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
user arinberk New Record! Newsboy
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

bir aşk hikayesi

started by GökkUşAgI 06 February 2007 19-year-old topic 5 Replies 4.513
hep merak etmişimdir senin dünyaya insanlara ve bana bakış açını.kimi zaman seni hissedebilmek için bugune dek kazandıgım bütün imkanlarımı,akrabalrımı hatta en sevdiklerimi bir anda silmek senin için hayata yeniden sıfırdan başlamak
seni çıkarsızca karşılık beklemeden sevdim. sevdim ben seni kimsenin sevemeyecegi canım kanım kadar.
uykularımızı paylaştık bir gece degil gecelerce sabahlara kadar uykusuz kaldık sevdamız için
seni görür görmez aşık olmuştum napcagımı bilememiştim uzaktaydın ama herseyi göze almıştım.nesen hosuma gidiyordu bazı yönlerinide görmezden geliyordum.ben seni herseyinle oldugun gibi kabul etmiş sevmiştim.şimdiyse seni düşünmeden yapamıyorum vazgeçemiyorum görüyorsun birtanem unutmak kolay olsaydı ben seni her ayrılıgımızda çoktan unutmus olurdum.
seninle fazla birsey yaşamamıştık çogu zaman özlemlerinle geçmişti telefonda saatlerce...
yine gecenin karanlıgındayım ve yine seni düşünüyorum sensiz gecen her dakika ne kadar zor olsada geçiyor.bana çok kızıyosun biliyorum ama bende senden hep bişeyler duymak istiyorum eski günlerde oldugu gibi sevdigini,özledigini,kıskandıgını söylemeni istiyorum birtanem ama hisserek söylemeni
sevgimi hep sonraya bırakmıstım ne zamanki kaybetmiştim o zaman bulmustm,buldugumda kaybetmiştim seni sevgili hep var olacak sanmıstm ben naparsan yapayım hep olacaktı ve hep asi çoçk kalacaktım sonrasını hiç düşünmemiştim
ben bu aşk için herseyi yaptım desemde degil.. senin istediklerini yapsaydm şuan yanmda olurdun keşke hep yanımda olsaydın keşke aglamama fırsat vermeseydin'aglama'senin için aglarım 'üzülme' ikimiz için üzülürüm ama birtanem hiç birsey için geç kalms sayılmayız
şu kalmimin sana ve sevgine ihtiyacım var

sen imkansızsın sensizlik imkansız aşk imkansız
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
bunu siz mi yazdınız yoksa bir alıntı mı?

güzel bir yazıymış, ellerinize yüreğinize sağlık.
yok ben yazdım canımın sıkkın oldugu bi anda
begendiginize sevindim :D
tesekür ederim
🖼️ image not archived
o zaman bunları MEKTUPLARINIZ-DENEMELERINIZ KISMINA gönderiyorum efendim.

kaleminize , yüreğinize sağlık.
rica ederim efendim.
buarda yanlıs yere yazdıgım için özr dilerim.
:thinking: :gözler: :gözler: :thinking: :gözler:
🖼️ image not archived
GökkUşAgI wrote:sevdim ben seni kimsenin sevemeyecegi canım kanım kadar.
:arrow:
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.