teklif etmişsindir de o kabul etmiştir o da yakında bu siteye yazar merak etme ilk itirafına gelince küçükken haylaz olduğunu gösterir şimdi nasılsın allah bilir seninkilere allah sabır versin:)
tabi ki illa kabul edecek değil ki bir kişinin teklifi rededilmez o da gökhan özen ki onun gibi kimse olamaz bu yüzden fazla havalarda uçmayalım:):):):) cnm kusura bakma!
ben bunu tüm erkekler için söyledim..tabiki dünyanın en çirkin insanının bile bi çekici tarafı vardır.güven derken kızlar konusunda demek istemiştim...
mam olmuyo ne desem karsı cıkıyon artıkm yıldızımız barıssın senınle o kız ıtırafına gelınce kız kabul ettı he sunu da soylım ben herzaman olmasada herkezın kendıne guven dıgı bır an vardır bunu unutma sunuda soylım herkez cesaretlı deıldır bunuda unutma
ne desen karşı çıkmıyorum öyle bir niyetim yok..kız kabul etmiş olabilir ama bütün kızlar kabul edecek diye bir şey yok.bu dünyadaki en yakışıklı erkek içinne geçerli...tabiki herkesin kendine güvenir güvenmeside gerek zaten..
al ıste gene yanlıs anladın ben onu soylemek ıstemıyorum ben cogu kısı kendıne guvenıp buseyı yapmaz oyuzden ben sana bunu anlatmöak ıstıyorum orada kız kabul etmese rezıl olurum dıye bunu yapmayan lar var ben bunu soylemek ıstıyom sen hala bunda kalmıssın onemlı olan o kısının yanına gıdıp ona derdını anlatmak ben bunu soyluyom sana sen hala erkeklerın oz guvenı hepsın de vardır dıyosun ben de bunun tersını dusunuyom herkez kendıne guvenemez......................................