LIVE
🏛️ LEGEND Magic Jewel record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Kitoma record held by ugurahsan for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Kova Burcu ve Cinsel Hayatı

started by BIDIBIDI 26 January 2007 19-year-old topic 0 Replies 4.759
Özgürlüğüne ve yeniliklere çok düşkün olan Kova'nın cinsel alanda da tek bir eşe bağlanması mümkün değildir. Bağımsızlığına çok düşkün olduğu için, kendini hiç bir zaman tam anlamıyla karşısındaki insana veremez, açılamaz. Orijinalite ve egzantiriklikle özdeşleştirilen Uranüs tarafından yönetilen Kova, cinsel hayatta da oldukça farklı alışkanlıklara ve davranış biçimine sahiptir. Cinsel anlamda aktif olabilmesi için, mental olarak da uyarılmaya ihtiyaç duyar.

Kova Sabit nitelikte bir burç olduğu için cinsellikte de oldukça yavaştır. Zaten kendisini beyniyle, düşünceleriyle özdeşleştiren ve bireysellikten oldukça uzak bir karaktere sahip olan Kova için cinsellik olmazsa olmaz değildir.Hümaniter ve demokrat bir tarzı olduğu için cinsellikte de her zaman eşitlik ilkesine göre hareket eder. Kova kadını da erkeği de ilk adımı atmaktan hiç çekinmez ama, sonraki davranışlarını karşı tarafın reaksiyonuna göre ayarlar. Bu eşitlikçi yapı, partnerin ihtiyaçlarına, arzularına karşı duyarlılık da geliştirmesine ve düşüceli bir eş olmasına yardım eder.

Sadece bedeniyle ilgilenen, düşüncelerine, zekasına ve mental kapasitesine önem vermeyen bir partnerle, Kova'nın bir kereden fazla cinsellik yaşaması mümkün değildir. Kendisi de belli bir mental kapasiteye sahip olmayan insanlarla beraber olmamayı tercih eder. Soğuk durmasına rağmen, yeterince uyarıldığı zaman Kova, ateşli bir aşık halini alır
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.