LIVE
🏛️ LEGEND Hold Drag Drop record held by aysemm for 15 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Plasmanautv2 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Askerlık subesının dıkkatıne

started by sessiz_firtina 17 July 2006 20-year-old topic 12 Replies 8.048
Askerlik Şubesine

Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum

Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz..
Şu günlerde askerliğe çağırılacağım.

Yaşım 24 ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yaşında.

Babam ise bu bahsetmiş olduğum kız ile evlendi.Böylelikle Babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu.
Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için..

Hanımımın ve benim gecen sene bir oğlumuz oldu.Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda Babamın da eniştesi. Bir de üveyannemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu.
Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu..

Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi.
O babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum.

Yani ben torunumun erkek kardeşiyim.
Ayrıca bir Annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende Eşimin Kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim.Kısacası kendimin büyükbabasıyım..

Sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir,
siz de biliyorsunuz ki kanunlarımızda Baba, Oğul ve Torun aynı zamanda askerlik yapamazlar..

Saygılarımla..

Not: Psikolojik rahatsizliklardan ve (!) Ailedeki dengesizliklerden dolayı bu genç adam askerlikten men edilmiştir.. (Dosyasına bu şekilde islenmiş ..)
bu gerçek mi yau... vay be.... yok canım???
abı gercek sanırım bana da bı arkadas gonderdı kafayı yedım:D
kanki bu adam normalde bence ölü :D bune la böle acaip bişe la :lol:
bu nasıl bi işkence boyle..... yazanları anlamaya calısmak tam bi zulum...:)
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
abı anlamaya gerek yok cok genıs yaw bunlar:D
:) kanka bu ulkenın cıvısı cıkmıs....mılletın ar damarı harbıden catlamışş....
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
abı dusunmesı bıle kotu yaw baban kızınla ewlenıyo cocukları torunun mu ne oluyo bıseler oluyo ıste baya karısık daha emınım bunun gıbı neler wardır neler
amaninnn töbe yarabbimm..

tahtaya vurun tahtaya..

dilini ıssır sende sessiz_firtina :oops:
.... :arrow: bu cuımleyı 3 defa arka arkaya oku ondan sonre ordan bı matemetık kıtabı bul...cosebıldıgın kadar soru cvp la...olanlara sen bıle ınanamıcaksın:)

Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda Babamın da eniştesi. Bir de üveyannemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu.

Vazgeçersen Kaybedersin
ALLAH korusun abı ya dusmanımın basına wermesın ama sanırım adam halınden memnun:D
su anda bı kac akrabalıkla ıdare ederler ama cocuklar cogaldıkca ortalık ıyıce karıscak .... :arrow:

Vazgeçersen Kaybedersin
yokda cocuklarına nasıl anlatcaklar bu olayı:D
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.