LIVE
🏛️ LEGEND Net Blazer 3D record held by rekor avcısı for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Robot Skeleton record held by Burak 2006 for 10 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Koç Burcu ve Cinsellik

started by BIDIBIDI 22 January 2007 19-year-old topic 1 Replies 5.623
Koçlar başlangıç yapmakta, girişimde çok başarılı oldukları için, seks de de oldukça atılgan bir yapıya sahiptirler. Genellikle ben-merkezcil bir yapıya sahip olan Koç'un cinsel beraberlikte aldığı kadar vermeyi öğrenmesi temel gereksinimlerinden birisidir.

Değişiklikleri, yenilikleri ve macerayı seven Koç, kısa zamanda rutin bir cinsel hayattan da zevk almamaya başlayacaktır. Dolayısıyla birlikte olduğu insanın da cinsellikte, kendisi kadar zengin bir imajinasyona ve hareketliliğe sahip olmasını bekler.

Koç bireyleri, karşılarındaki insanı cinsel anlamda istiyorlarsa, geriye yapılacak pek bir şey kalmamış demektir. Ister kadını olsun, ister erkeği, Koç muhakkak birlikte olmak istediği insanla birlikte olmak için her şeyi yapacaktır.

Özellikle cinsellikte bir avcı gibi hareket etmeye eğilimli olan Koç, başlangıçlarda kaç-kovala oyununa katılsa da, ilerleyen dakikalarda sıkılmaya, hatta saldırganlaşmaya da başlayabilir. Reddedilmekten hiç hoşlanmayan Koç, kendi istekleri ön planda geldiği için, kimi zaman partnerine karşı duyarsız kalabilir.

Hayatın her alanında olduğu gibi Koç cinsellikte de inisiyatifi elden bırakmak istemez. Ilk dakikadan sevişmenin sonuna kadar ipleri elinde tutar.
Oldukça ateşli bir aşık olan Koç için cinsellik, rahatlatıcı, gevşetici, kendi yapabilirlikleriyle bir kez daha yüzleşmesini sağlayan, zevkli bir deneyimdir. Koçlar cinsellikten sonra enerji fazlalarını attıkları için, hemen uykuya geçmeyi tercih eden bir yapıdadırlar.
bende bir koçum ve bayıldım.
kesinlikle hak veriyorum :twisted:
gül gül dedi bülbül güle gül gülmedi gitti
bülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.