LIVE
🏛️ LEGEND 2D Swat Army record held by mavera_su for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Acolytes record held by burakcan76000 for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Yay Burcu - 28 Kasım 2016

started by MagazinEL 28 November 2016 9-year-old topic 0 Replies 1.393
Çevrenizde yapacağınız değişiklikler ve yaşadığınız yeri güzelleştirme işlemleri stresi azaltmanıza ve kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilir. Bu hafta sonu alacağınız orijinal teklifler farklı alanlara ilgi duymanıza ve ailenizi ve arkadaşlarınızı şaşırtmanıza neden olabilir.
Bizi nasıl bir gün bekliyor? Güne hayata güzel bakarak başlıyoruz, hayallerimiz var. Ekip çalışmaları ve grup aktiviteleri sabah saatlerinde olumlu sonuçlar verebilir. Öğle sonrasındaki saatlerde ise, öfkemizi kontrol etmemiz gerekebilir veya koşullar gergin olabilir. Kendi fikirlerimizi başkalarına kabul ettirmek için inatçı davranmayalım veya bu tür kişilerle karşılaşırsak esnek olalım. Akşam saatlerinde baskı altında hissedebiliriz, ama üzerinde yoğunlaştığımız işlerde etkinliğimiz fazla ve insanların aklında yer edebiliriz. Bazı planlar değişirse gerekli kişileri haberdar etmek gerekebilir. Ertesi sabaha karşı saatlerde arkadaşlarımız kanalıyla ivme kazanıyoruz. Kişisel fırsatlar yakalayabiliriz. NOT VE RICA: Bu kısım tüm burçları aynı şekilde etkiliyor. Burç yorumlarını okurken öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okumanız gerektiğini unutmayın lütfen. Hepinize sağlıklı günler, sevgi ile kalın…
Niobe Aslı Temel
This topic was opened 9 years ago. Replying will be possible soon.