LIVE
🏛️ LEGEND Vlax record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Chocolate Manufacturing record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Oğlak Burcu - 26 Ağustos 2016

started by MagazinEL 26 August 2016 10-year-old topic 0 Replies 478
Var olan sistemi bozmayacak bir tutum sergilemesiniz. Iş yerinde bazı tatsızlıklar ya da anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bunların önüne geçmek için empati kurmalı ve mesai arkadaşlarınızın görüşlerini de göz önünde bulundurmalısınız. Hızlı karar vermeyin. Harekete geçmeden önce tekrar tekrar düşünün.
Bizi nasıl bir gün bekliyor? Önümüzdeki on gün için, boyumuzu aşan işlere kalkışabiliriz veya önemsenmeyen konular tehlike yaratabilir. Yolculuklar esnasında aksiliklere ve gecikmelere açığız. Hafta başında uzun uzun yazdığım zorlu açılar bugün kendisini gösterebilir. Gizli tehlikeler ortaya çıkabilir(örneğin ben, Pazartesi günü oldukça büyük simsiyah bir Akreple karşılaştım evde, ben onu bulmadan o beni bulmaz umarım diye endişeliyim), riskli durumlarla karşı karşıya kalabiliriz, rekabetçi, meydan okuyan, liderliği elinde tutmak isteyen veya saldırgan kişiler, acele veya yanlış adımlar atmamıza neden olabilirler. Karşı tarafı da dinleyerek ilerlemenin faydası olacaktır. Hızlı hareketler ufak tefek kazalara neden olabilir. Kemikler ve dişlerle ilgili sorunlara açığız. Ihmal, önemsememe veya tembellik edilen konular büyük problemlere neden olabilir. Örn: Gecikecekseniz haber vermelisiniz veya ben mutlaka o akrebi bulmalıyım v.b. (Detaylar önemliydi ve Pazartesi makalemizde mevcuttu, okumanızı öneririm Niobe ce). Aynı zamanda, yanıltıcı kişilere ve yanılsamalara bağlı büyük adımlar atmamaya çok dikkat edelim. Altından kalkamayacağımız işlere girişme ihtimalimiz yüksek. NOT VE RICA: Bu kısım tüm burçları aynı şekilde etkiliyor. Burç yorumlarını okurken öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okumanız gerektiğini unutmayın lütfen. Hepinize sağlıklı günler, sevgi ile kalın…
Niobe Aslı Temel
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.