LIVE
🏛️ LEGEND Card Sorting record held by aytaç for 16 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Helicopter record held by punısher for 14 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

çorlulu alı pasada kı kahvaltı

started by sTRaLiS 01 November 2006 19-year-old topic 30 Replies 18.697
aynen bende ozaman stralısın mangalından almaya grek yok herkes salata yıcek:D hadı baslıyalım

tamam sen kıvırcıkları yıka 2 kere ama
sonra malzemeyi hazırla bende lezzet sırlarımı alıp geliyom :D

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
ya canım sıkkın dı sımdı sen dedın ya senın ıcınde tabak ayırdık dıye keyfım az da olsa yerıne geldı cok saol karsılıgında sıze cok guzel bı salata hazırlıcaz soz bak:D:D
sessiz_firtina wrote:ya canım sıkkın dı sımdı sen dedın ya senın ıcınde tabak ayırdık dıye keyfım az da olsa yerıne geldı cok saol karsılıgında sıze cok guzel bı salata hazırlıcaz soz bak:D:D
Tamam siz cicikızla salata yapın

sTRalis mangalı yapsın.

Bende sofrayı hazırlim.

içimdeki çocuk bi şey yapmasın.

malum yaşlıya o yazıııııkkk :mrgreen: :mrgreen:
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
malum yaşlıya o yazıııııkkk
tamam yaslılara saygı duymak lazım otursun o ona werılcek bı gorev warsada ben yaparım:D:D
sessiz_firtina wrote:
malum yaşlıya o yazıııııkkk
tamam yaslılara saygı duymak lazım otursun o ona werılcek bı gorev warsada ben yaparım:D:D
Ayyy canım kardeşim ne kadar da düşüncelisin.

Bu arada bu akşam bunları okuduğunda biz yandık bence :? :D
sen hiç fark etmeden kalp kırmadın m? merak edip vicdanına sormadın mı? ne yaptım ben sana bu kadar? nihayet bende bir anadan doğmadım mı?...
ozaman o gelınce bız kacalım yoksa teyzemız kovalar bızı gercı yakalayamaz yaslı ya :komik: :komik: :komik:
sessiz_firtina wrote:ozaman o gelınce bız kacalım yoksa teyzemız kovalar bızı gercı yakalayamaz yaslı ya :komik: :komik: :komik:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dün sTralise terlki etıyodu ama malum elleri titriyoya. :mrgreen:

Isabet ettiremedi :mrgreen: :mrgreen:
siyahbeyaz wrote:
sessiz_firtina wrote:ozaman o gelınce bız kacalım yoksa teyzemız kovalar bızı gercı yakalayamaz yaslı ya :komik: :komik: :komik:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dün sTralise terlki etıyodu ama malum elleri titriyoya. :mrgreen:

Isabet ettiremedi :mrgreen: :mrgreen:
:komik: :komik: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bu harıkaydı bence en cok buna kızacak bence sen gelır gelmez gozune gorunme:D:D:D
Yok be o korksun benden :mrgreen: :mrgreen: Ben dövüyom onu :mrgreen: :mrgreen:

Ama sanırım o beni öldürcek :roll: :roll:
bence akıllı kız o sana bıse yapmaz demı
benı de cagırmamısınız kırıldım zaten bu ara herkesın bıseylerın pesınde anlamadım gıttı

ama bı gorev verırsenız yaparım salata falan:

sessızıım sen olmadan olmaz bılıyosun...hem sen askersın artık sen bas kosye oturcann bıız sana hısmet etcez nasıl olsa askere gıbdınce sende bıse hısmet etceksın :lol: :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.