LIVE
🏛️ LEGEND sunbeam record held by Teknolog for 12 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Bomb Throw Away record held by onnumara for 16 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Ikizler Burcu - 5 Ocak 2016

started by MagazinEL 05 January 2016 10-year-old topic 0 Replies 569
Sevgili Ikizler, bu yıl 10 Eylül e kadar, evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda fırsatlar sizi bekliyor. Evinizi yenileyebilir, ev sahibi olabilir, yeni bir ev arkadaşı bulabilir, istediğiniz bir eve taşınabilir, aile üyelerinizle aranızdaki sorunları çözebilir, ailenizle bağlantılı kişilerin hayatlarındaki güzel gelişmeler nedeniyle sevinebilirsiniz. Aradığınız evi, kiracıyı, ustayı veya alıcıyı bulmanız bu yıl 10 Eylül e kadar daha kolay olacaktır. 10 Eylül sonrası 13 ay boyunca ise, şanslar, aşk hayatınızı, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda sizi buluyor olacak. Yeniden aşık olabilir, mevcut ilişkinizi canlandırabilir, romantik planlar yapabilir, aradığınız aşkı bulabilir, sevgi temalı ilişkileriniz açısından doyurucu bir yıl geçirebilir veya çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar içinse, çocuklarını ilgilendiren konularda yaşanabilecek güzel gelişmeler, sevindirici haberler gündeme gelebilir. Ya da yaratıcılık isteyen konularda ve işlerde gösterilen performans açısından güzel bir yıl olabilir. Yukarıda saydığım başlıklarda olanakların artacağı ve koruma altında olacağınız bir yıla giriyorsunuz Sevgili Ikizler.
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.

Niobe Aslı Temel
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.