Sevgili Oğlaklar, bu yıl 10 Eylül e kadar, dış ticaret, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, eğitim, medya, iletişim, yayıncılık, bilişim, uzaklardaki kişiler, ulaştırma konularında farklı olanaklar veya şanslar gündemde. Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, yurtdışı menşeili kişilerle ilişkiler geliştirebilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz. Medya, internet, yayıncılık, dağıtımcılık, ulaştırma, turizm, dış ticaret veya eğitim başlıklı işlerle ilgilenen Oğlaklar farklı şanslara sahip olabilirler. 10 Eylül sonrası bir yıl boyunca ise, şanslar, kariyerinizi, iş hayatınızı veya bulunduğunuz topluluklardaki imajınızı ilgilendiren konularda kendini göstermeye başlayabilir ve siz de kendinizi göstermeye başlayabilirsiniz Sevgili Oğlaklar! Iş değişikliği, yeni bir pozisyona getirilme veya ait olduğunuz gruplarda sınıf atlama ve gözlerin üzerinizde olması türünde başlıklar ve kavuşulan yüksek standartlar kendini gösterebilir.
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.
Niobe Aslı Temel
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.
Niobe Aslı Temel