LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Yengeç Burcu - 5 Ocak 2016

started by MagazinEL 05 January 2016 10-year-old topic 0 Replies 535
Sevgili Yengeçler, bu yıl 10 Eylül e kadar, halkla ilişkiler, alım satım, pazarlama, bilişim, internet, eğitim, yayıncılık, ulaştırma, kısa mesafeli seyahatler, yakın çevre ilişkileri(kuzenler, teyzeler, halalar, komşular v.b), teknolojik başlıklı konularda farklı olanaklara kavuşabilirsiniz. Bu alanlarda şanslısınız. Bu yıl, kendinizi yazılı ve sözlü olarak daha iyi ifade edebilir, web sitenizi, blogunuzu veya twitter adresinizi açabilir, hareketlendirebilir, kitap yazabilir ya da işinizle ilgili uygun koşullu teknolojik aletler satın alabilirsiniz. Okulu bitirmek veya okula ya da yeni bir eğitime başlamak içinde güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilir veya yeni olanaklara kavuşabilirsiniz. 10 Eylül sonrası bir yıl boyunca ise, şanslar, ev ve aile başlıklarını ilgilendiren konulara kayıyor olacak. Ev alımsatımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir. Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz. Ya da yukarıda saydığım başlıklarda olanakların artacağı ve koruma altında olacağınız bir yıla giriyorsunuz diyebilirim Niobe ce.
Zor bir yıl oldu 2015. 2016 çok daha iyi diyemem. Ancak, Amin Maalouf Afrikalı Leo da “Tanrı ya beni uğursuzluklardan koruması için dua etmiyorum. Böyle durumlarda beni umutsuzluktan koruması için dua ediyorum. Inan, Tanrı bir elini bıraksa öteki elinden tutar” der. Umut en önemlisidir ve Tanrı nın terazisi şaşmaz. Bu nedenle yılın ilk gününde yıla güzel bir başlangıç yapalım istedim ve köşemizi, bu yıl Şans Kralı Jüpiter in hayatınızın hangi alanlarına dokunup sizi koruma altına alacağına, şans ve fırsatlar dağıtacağına ayırdım. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.

Niobe Aslı Temel
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.