Play right away! Sign up free to put your scores on the leaderboard.
Login
Yeni Yılınız Kutlu olsun 2016
started by deniz gözlü
31 December 2015
10-year-old topic
10 Replies
5.810
zaman hızla geçiyor... 2016.. Sitemiz açıldığında 2006 yılıydı..
Bu SENE 10. Yılımız..
Mutlu, sağlıklı, kazançlı yıllar.. Yeni Yılınız Kutlu Olsun
Bu SENE 10. Yılımız..
2016 barışın,kardeşliğin yılı olsun.Sağlıkla,mutlulukla nice mutlu yıllara.
BIDIBIDI wrote:zaman hızla geçiyor... 2016.. Sitemiz açıldığında 2006 yılıydı..Koskoca10 yıl zaman hızla akıp geçiyor sanki dün gibi...
Bu SENE 10. Yılımız..
gülen wrote:2016 barışın,kardeşliğin yılı olsun.Sağlıkla,mutlulukla nice mutlu yıllara.gülen bu sene de harikalar yarattı, 10. yılına girecek olan Bidibidi sitesinin 5 yılında 1.si oldu.. Sanırım gülenin bu rekorunun kırılması çok zor olacak.. Sonuçlar açıklanmadan önce ilk tebriği buradan yapalım..
deniz gözlü wrote:Koskoca10 yıl zaman hızla akıp geçiyor sanki dün gibi...Dün gibi..
ve 2016.... Hadi bakalım hayırlısı...
BIDIBIDI wrote:Kesinlikle dün gibi.Giden zaman ömrümüzden de gidiyor.gülen wrote:2016 barışın,kardeşliğin yılı olsun.Sağlıkla,mutlulukla nice mutlu yıllara.gülen bu sene de harikalar yarattı, 10. yılına girecek olan Bidibidi sitesinin 5 yılında 1.si oldu.. Sanırım gülenin bu rekorunun kırılması çok zor olacak.. Sonuçlar açıklanmadan önce ilk tebriği buradan yapalım..
deniz gözlü wrote:Koskoca10 yıl zaman hızla akıp geçiyor sanki dün gibi...Dün gibi..
Hoşçakal 2016... zordu.. çok zordu.. hoşçakal.. 2016...
BIDIBIDI wrote:Hoşçakal 2016... zordu.. çok zordu.. hoşçakal.. 2016...Yeni yıldan sonra ilk kez giriş yaptım haklısın bıdıbıdı benim içinde çok zor bir yıldı umarım bir daha böyle günler görmeyiz
deniz gözlü wrote:ilk kez ha.. bidibidi'yi unutmayın... off... offfBIDIBIDI wrote:Hoşçakal 2016... zordu.. çok zordu.. hoşçakal.. 2016...Yeni yıldan sonra ilk kez giriş yaptım haklısın bıdıbıdı benim içinde çok zor bir yıldı umarım bir daha böyle günler görmeyiz
Güzel senelere...
BIDIBIDI wrote:Benlik bi durum değil 🤦♀Siteye giriş yapamadım hatta engellendiğimi düşündüm 🤒🙈deniz gözlü wrote:ilk kez ha.. bidibidi'yi unutmayın... off... offfBIDIBIDI wrote:Hoşçakal 2016... zordu.. çok zordu.. hoşçakal.. 2016...Yeni yıldan sonra ilk kez giriş yaptım haklısın bıdıbıdı benim içinde çok zor bir yıldı umarım bir daha böyle günler görmeyiz
Güzel senelere...
This topic was opened 10 years ago. Replying will be possible soon.