LIVE
🏛️ LEGEND Atomik Betty record held by gülen for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND My Doctor Civilization 2 record held by EFDAL for 18 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Sitemizi Nasıl Buldunuz ?

started by BIDIBIDI 01 July 2006 20-year-old topic 64 Replies 22.497
Merhaba sitemiz hakkında düşüncelerinizi anketimize katılarak belirtebilirsiniz.

Anketimize katılmanızın ya da aşağıdan görüşlerinizi belirtmenizin , sitemizi geliştirip isteklerinize en iyi şekilde cevap vermemize yardımcı olacağı bir gerçektir.

Sitemiz hakkında Olumsuz Bir Görüşe Sahipseniz , Nedenlerini Belirtmeniz Bizi Mutlu Edecektir.

Saygılarımla.
bence site çok güzel neden böyle düşündügünüzü anlayamadım.bende siteye 9gün önce üye oldum çok begendim ve bu yüzden site için elimden geleni yapıyorum ve yapmaya çalısacagım.
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
ya ne demekkkk bu site gelmiş geçmiş en güzel site ne demek fena değillll beğenmeyennn .... elinden geleni yapsın daha ne yapılacaksa bu siteye çok güzel hatta çok çok çok daha güzelll

AYAKTA BI ALKIŞ ALAYIMMMM

:cheers2: :cheers2: :cheers2: :clap: :clap: :clap: :littlerose:

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
sıteyı nasıl buldum ben zaten bulmustum cok guzel uyelerle cok daha guzel vakıtler gecırdıgım bu sıtenın en buyuk ozelellıgı bence sorulara cevap alabılmek ve her gecen gun yenı bır eklentıyle karsılasabılmek..

sıte cok gusel arkadaslar...ben cok eglenıyorum,

emegı olan herkeze tesekkurler.. :arrow:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
[hr][hr]
[hide][/b][/i]
Site cok güzel fakat sayfalar agır acılıyor internetten de fazla anlamam onun için süsleyip püsleyemiyorum yazdıgım seyleri doldurmam gerekiyormus doldurduk selam herkese:))
siteye daha yeni üye olmama rağmen şöyle bii baktımda konulara paylaşımlara felan bu site süperrrrrrrr
sevgili carzy_girl aramıza hosgeldin sitemizi begendigine sevindim umarım güzel vakit geçirir bizimle paylaşımlarda bulunursun....
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
🖼️ image not archived
O BIZIM KAVUSMALARIMIZ A YARIM MAHŞERE KALDI!!!
Arkadaşlar herkese selam. Aranıza yeni katıldım. Benimde tasarladığım bir site var. Eleştirilere açık olmak siteyi geliştirmek açısından çok önemli. Fakat (ahlaken kötü yayın yapan siteler hariç) gerçekten içerik olarak olsun insanımızın faydalanabildiği güzel bir site olsun anketinde beğenmedim seçeneğini seçmek bence biraz haksızlık oluyor gibi. Site yapmak o kadar kolay değil. Yönetici gecesini, gündüzüne katıp uğraşıp emek verip birşeyler paylaşıyorsa bize düşen onları motive etmek olmalıdır. Diye düşünüyorum. Saygılar.

**EME?E SAYGI**
bıdı bıdı şak şak şak:D:D:D:D
Bence site çok güzel beğenmeyenler daha iyisini yapsında görelim

ALKIŞ iSTIYORUM :yahoo35: :yahoo35:
sitemiz gün geçtikçe sistemli bir şekilde büyüyo gelişio ve güzelleşiyo :idea:
arkamızda isteklerimize en güsel şekilde cevap verebilen bi adminimiz var
sadece bizlere düşen altyapıyı en güsel şekilde kullanıp eğlenceyi başkalarının yapmasını beklememek :wink:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
arkadaşlar bende yeni üyeyim siteniz çok güzel yalnız sayfaları çok geç açılıyor tek sorun bu galiba
evet site çok güzel... bencede. bu site için gerçekten emek harcanmış. ve site ayrıca yeni yapılmasına rağmen emeği olsun, dizaynı olsun gerekse içeriği ve üyeleri olsun yılların sitelerini geride bırakmayı başarmıştır bence...

Evet arkadaşlar sitemiz büyük bir ilerleme kaydediyor...

herkese hayırlı ve uğurlu olsun

🖼️ image not archived

süper site bence çok güzel herşey yerli yerinde ve düzen içinde emeği geçenlere sonsuz sevgiler ve emeğe saygı!
Hayatımda En Iyi iki site biliyorum onda biri yourube dieri ise bidibidi
SkYbLaCk wrote:Hayatımda En Iyi iki site biliyorum onda biri yourube dieri ise bidibidi
pardon yotube
bencede çok güsel bi yer ben sadece bunu biliorumm ve süperr çok seviyeli bi yerr ve zararlı hiç bir şey yok site sahiplerinin eline yüreğine sağlıkk ne desem azz
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!
bence site çok guzel bayıldım[img] hiç mu kadar guzel site gormemiştım
This topic was opened 20 years ago. Replying will be possible soon.