Merhaba sitemiz hakkında düşüncelerinizi anketimize katılarak belirtebilirsiniz.
Anketimize katılmanızın ya da aşağıdan görüşlerinizi belirtmenizin , sitemizi geliştirip isteklerinize en iyi şekilde cevap vermemize yardımcı olacağı bir gerçektir.
Sitemiz hakkında Olumsuz Bir Görüşe Sahipseniz , Nedenlerini Belirtmeniz Bizi Mutlu Edecektir.
bence site çok güzel neden böyle düşündügünüzü anlayamadım.bende siteye 9gün önce üye oldum çok begendim ve bu yüzden site için elimden geleni yapıyorum ve yapmaya çalısacagım.
BEN SANA KUL KÖLE OLURDUM
AMA SEN BANA BIR GÜNLÜK YAR OLMADIN...
ya ne demekkkk bu site gelmiş geçmiş en güzel site ne demek fena değillll beğenmeyennn .... elinden geleni yapsın daha ne yapılacaksa bu siteye çok güzel hatta çok çok çok daha güzelll
sıteyı nasıl buldum ben zaten bulmustum cok guzel uyelerle cok daha guzel vakıtler gecırdıgım bu sıtenın en buyuk ozelellıgı bence sorulara cevap alabılmek ve her gecen gun yenı bır eklentıyle karsılasabılmek..
Site cok güzel fakat sayfalar agır acılıyor internetten de fazla anlamam onun için süsleyip püsleyemiyorum yazdıgım seyleri doldurmam gerekiyormus doldurduk selam herkese:))
Arkadaşlar herkese selam. Aranıza yeni katıldım. Benimde tasarladığım bir site var. Eleştirilere açık olmak siteyi geliştirmek açısından çok önemli. Fakat (ahlaken kötü yayın yapan siteler hariç) gerçekten içerik olarak olsun insanımızın faydalanabildiği güzel bir site olsun anketinde beğenmedim seçeneğini seçmek bence biraz haksızlık oluyor gibi. Site yapmak o kadar kolay değil. Yönetici gecesini, gündüzüne katıp uğraşıp emek verip birşeyler paylaşıyorsa bize düşen onları motive etmek olmalıdır. Diye düşünüyorum. Saygılar.
sitemiz gün geçtikçe sistemli bir şekilde büyüyo gelişio ve güzelleşiyo
arkamızda isteklerimize en güsel şekilde cevap verebilen bi adminimiz var
sadece bizlere düşen altyapıyı en güsel şekilde kullanıp eğlenceyi başkalarının yapmasını beklememek
ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum TAKLITLERIMDEN SAKININ
evet site çok güzel... bencede. bu site için gerçekten emek harcanmış. ve site ayrıca yeni yapılmasına rağmen emeği olsun, dizaynı olsun gerekse içeriği ve üyeleri olsun yılların sitelerini geride bırakmayı başarmıştır bence...
Evet arkadaşlar sitemiz büyük bir ilerleme kaydediyor...
herkese hayırlı ve uğurlu olsun 🖼️ image not archived
bencede çok güsel bi yer ben sadece bunu biliorumm ve süperr çok seviyeli bi yerr ve zararlı hiç bir şey yok site sahiplerinin eline yüreğine sağlıkk ne desem azz
beni görüp kendini sınama görebildiğin kadarım hayat bir kumarsa zarları ben atarım!!