LIVE
🏛️ LEGEND Lucky Rabbit record held by MELEK1 for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Pat Pat Patlat 196 Manic record held by &SILA for 16 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Gel Barışalım Artık Flash Izle

started by BIDIBIDI 24 September 2013 13-year-old topic 10 Replies 6.254
Sezen Aksu Gel Barışalım Artık Flash Izle

Bu sarkı için flashı ben istemiştim gecikmeli oldu ama yinede teşekkür ederim.
deniz gözlü wrote:Bu sarkı için flashı ben istemiştim gecikmeli oldu ama yinede teşekkür ederim.
haklısın deniz gözlü.. Sizin istediğiniz bir flashtı. umarım beğenmişsinizdir. şarkı da zaten apayrı güzel.
BIDIBIDI wrote:
deniz gözlü wrote:Bu sarkı için flashı ben istemiştim gecikmeli oldu ama yinede teşekkür ederim.
haklısın deniz gözlü.. Sizin istediğiniz bir flashtı. umarım beğenmişsinizdir. şarkı da zaten apayrı güzel.

Güzel ellerinize saglık tanısma yıl dönümümüz için istemiştim ama flash nasip olmadı 2 Agustos 2012di 2013 :oops:

Sanırım sizin içinde bir önemi var bu şarkının 2003 yılından günümze kadar yıl geciyor flashta..
Bilseydim daha önce yetiştirmeye çalışırdım, biraz yoğunluktan flash çalışmalarını aksattık. Ama artık yeni bir döneme girdik , daha güzel olacaktır emin olun.

Fakat tanışma yıldönümünüz için bu şarkıyı istediyseniz.... 2. yılınızı göremeyecek gibisiniz. (Allah bozmasında)

deniz gözlü wrote:Sanırım sizin içinde bir önemi var bu şarkının 2003 yılından günümze kadar yıl geciyor flashta..
Saatlerce (yeri geliyor günlerce) uğraşıp bir flash şiir çalışması hazırlıyoruz, büyük bir zaman ayırıyoruz. Tabiki flashlarımızda kullandığımız her şeyin teknik ya da manevi açıdan bir önemi ve yeri vardır.

Teşekkürler
BIDIBIDI wrote:Fakat tanışma yıldönümünüz için bu şarkıyı istediyseniz.... 2. yılınızı göremeyecek gibisiniz. (Allah bozmasında)
Uzun hikayesi var..Çok şükür hersey yolunda tekrardan tesekkür ederim.
deniz gözlü wrote:Güzel ellerinize saglık tanısma yıl dönümümüz için istemiştim ama flash nasip olmadı 2 Agustos 2012di 2013

Vay bea üzerinden çok uzun yıllar geçmesede çok büyük olaylar geçti bu flashı izleyince eskiler aklımda belirdi aldı beni uzaklara götürdü..
Zaman ne güzel bişi..Herşeyin ilacı gerçekten

BIDIBIDI wrote:Fakat tanışma yıldönümünüz için bu şarkıyı istediyseniz.... 2. yılınızı göremeyecek gibisiniz. (Allah bozmasında)
:D :D
Zaman...
Hangi aşkların, hangi sevdaların, hangi yaraların ilacı olmadı ki zaten..

Ama aşk yaraları derinse, hangi ilacı kullanırsan kullan, hangi doktora gidersen git sadece geçici çözüm olur. Yaralar geçici sarılır, belki 1 sene belki 3 sene belki 10 sene, ama için için kanar; için için acır o yaralar..

:wink:
BIDIBIDI wrote:Ama aşk yaraları derinse, hangi ilacı kullanırsan kullan, hangi doktora gidersen git sadece geçici çözüm olur. Yaralar geçici sarılır, belki 1 sene belki 3 sene belki 10 sene, ama için için kanar; için için acır o yaralar.
Aslinda öyle haklısınız kendimizi kandıyoruz geçti gitti bitti diye ama derinlerde bir yerde bazen kendimize bile itiraf edemediğimiz zamanlar oluyor çünkü gururumuz buna el vermiyor. Hani tamam diyorsun bu sefer oldu vazgeçtim diyorsun ama bi bakıyorsun istemeden aynı ortamdasın yada aradıgın sabit telefonda o ses kelimeler cümleler anlamsız kalıyor.Insanın içini acıtıyor canını yakıyor..Sadece Özledim demek istiyorsun ama sonra içinden hakaret ederek kapatıyorsun yada gözlerine bakıp geçiyorsun..

Biz unutmak vazgeçmek isterken görmemek için ortamlarda bulunmama sesini duymamak için kimseyi aramamaya çalışırken anlam veremediğin saçma saçap rüyalarda karşinda gelde unut kolaysa..

Konu zamandan nerelere geldi...
deniz gözlü wrote:Biz unutmak vazgeçmek isterken görmemek için ortamlarda bulunmama sesini duymamak için kimseyi aramamaya çalışırken anlam veremediğin saçma saçap rüyalarda karşinda gelde unut kolaysa..
Kısmet,sabır ve zaman... Kimler unutulmadı ki...

Şöyle bir flash da hazırlamışız:

http://www.bidibidi.com/FORUM/nokta-nok ... 12352.html
BIDIBIDI wrote:Kısmet,sabır ve zaman... Kimler unutulmadı ki...
Öyle gerçekten zaman acımasız ...
This topic was opened 13 years ago. Replying will be possible soon.