LIVE
🏛️ LEGEND Brill Brill Shipment record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Brik It record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Admini eleştiriyorum

started by fahri 03 August 2013 13-year-old topic 1 Replies 3.143
Admin artık şu oyunlarla bi ilgilenseniz .Oynadığım oyunların çoğu Error veriyor.Birde şu misafirlere bi el atsanız çok iyi olacak,üye olmadan bütün oyunları nasıl oynuyorlar hala anlamış değilim!!!
Error dediğiniz hatanın içeriğini de bilmeliyiz, tam olarak aldığınız hatayı iletirseniz iyi olur, ama genel olarak tarayıcınızı değiştirmeniz ya da çerezleri, geçici dosyaları temizlemeniz tavsiye edilir.

Üye olmadan bütün oyunlar oynanmamaktadır , sadece izin verilen oyunlar oynanmaktadır, ve misafir skorları tüm zamanları etkilememektedir.

Misafirler sadece Aylık skorlara rekorunu yazdırmaktadırlar , ama bunda bi değişikliğe gidilecektir ve misafir skorları, belli zamanlarda sıfırlanacaktır.

Yani misafir oyuncuların, rekolarını kalıcı olarak yazdırmaları söz konusu değildir. En iyi, kaliteli ve detaylı şekilde siz değerli üyelerimiz oyun oynamaktadırlar.

iyi eğlenceler..
This topic was opened 13 years ago. Replying will be possible soon.