-yolunu bulamadin hiç tamamda, nasil buldun kalbimi icimdeki karmasada..
-zamanla kendine gelirsin deme, ben bende degildimki hiç...
-sözlerin mermiye benzer, bazi sozlerin merminin kovani gibi ise yaramazdi öldürmeye,ama son sözun mermi çekirdegi gibi girdi kalbimin derinligine..
-onu gorunce hani elin ayagin titrer tansiyonun duserya, iste ozaman sen hala ona asiksin demektir..
-hani askni anlatmaya sozlerin yetersiz kalirdi? senin anlatamadigim aski sana 5 harfle ozetleyebilirim.. YALAN..
sana sordugum soruyu bana sorma sevgili, sen okyanuzun kac damla sudan olustugunu anlayamazsin...
-bilseydim kalbime kalbimi calmak icin girdigini, polis olur takardim kollarina kelepceyi gondermezdim biyere...
-seviyorum diye soyledigin yalanlarini bile ozledim be kadin..
-o kadar inanmisimki sana.. yalan gozlerini bile gercek sanmisim..
-sana askimi ozetlemek istedim ama ömrüm milyon seneyi gecemicegni bildigim için ozetleyemedim..
-madem geçiçi birseydi bu, neden kalici izler biraktin kalbimde..
-nefesimide aldin gittin, nasil yasiyorum diye soracak olursan, askimin mesaisinden kullaniyorum..
-cektigim acilari maas olarak verselerdi dunyanin en zengin insani olurdum...
-gozyaslarimin tek rakibi pasifik okyanusu..
-yasadigim acilari fidan olarak eksem tayga ormaninin rakorunu geride birakirdim..
-zamanla kendine gelirsin deme, ben bende degildimki hiç...
-sözlerin mermiye benzer, bazi sozlerin merminin kovani gibi ise yaramazdi öldürmeye,ama son sözun mermi çekirdegi gibi girdi kalbimin derinligine..
-onu gorunce hani elin ayagin titrer tansiyonun duserya, iste ozaman sen hala ona asiksin demektir..
-hani askni anlatmaya sozlerin yetersiz kalirdi? senin anlatamadigim aski sana 5 harfle ozetleyebilirim.. YALAN..
sana sordugum soruyu bana sorma sevgili, sen okyanuzun kac damla sudan olustugunu anlayamazsin...
-bilseydim kalbime kalbimi calmak icin girdigini, polis olur takardim kollarina kelepceyi gondermezdim biyere...
-seviyorum diye soyledigin yalanlarini bile ozledim be kadin..
-o kadar inanmisimki sana.. yalan gozlerini bile gercek sanmisim..
-sana askimi ozetlemek istedim ama ömrüm milyon seneyi gecemicegni bildigim için ozetleyemedim..
-madem geçiçi birseydi bu, neden kalici izler biraktin kalbimde..
-nefesimide aldin gittin, nasil yasiyorum diye soracak olursan, askimin mesaisinden kullaniyorum..
-cektigim acilari maas olarak verselerdi dunyanin en zengin insani olurdum...
-gozyaslarimin tek rakibi pasifik okyanusu..
-yasadigim acilari fidan olarak eksem tayga ormaninin rakorunu geride birakirdim..