LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Sevgiliniz istedi diye takım değişirmisiniz?

started by ßü$ßü$ 14 August 2011 15-year-old topic 4 Replies 4.189
Sevgiliniz sizden takım değişmenizi istese ne yaparsınız?
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Aslaaa değişmemm bee oda kimmm :D
ben yıllar önce iddaa girmiştim sevgilimle kaybedersem fenerbahçeli olacaktım ve öylede oldu:)) şimdi fanatik bi fenerliyim:)
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Vay beeee ne sevgiliymişş seni fanatik bi fenerli yapmışş :D
tabi ondan sonra sevgilimden ayrılmıştım:))
This topic was opened 15 years ago. Replying will be possible soon.