LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Sizi En Çok Etkileyen Göz Rengi Nedir?

started by ßü$ßü$ 14 August 2011 15-year-old topic 6 Replies 4.603
En begendiğiz veya etkilendiğiniz göz rengi hangisi...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Siyah gözlüleri direk elediniz herhalde :roll: Şıklarda göremedim.

Her renk güzeldir aslında ama bakmasını bilene tabi..

Beni Yeşil Renkli Gözler daha çok etkiler. Oyum Yeşile..
Haklısınız unuttum desem biraz acayip olacak ama unuttum siyah rengi:))

Adminim size zahmet oraya siyahıda ekleyebilir misiniz?
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Tamam eklenmiştir..

Güzel bakan her göz güzeldir...
BIDIBIDI wrote:Güzel bakan her göz güzeldir.
Bencede...
Kehribar ne renk oluyo yaa :D

Bende yeşil dedim çünkü oldum olası yeşil gözlüler bana farklı gelir cekicilik var bakışlarında yaaa :bidibidi_msn5:
cr@zy wrote:Kehribar ne renk oluyo yaa
Bal sarısı rengi gibi:))
cr@zy wrote:Bende yeşil dedim çünkü oldum olası yeşil gözlüler bana farklı gelir cekicilik var bakışlarında yaaa
:wink:
This topic was opened 15 years ago. Replying will be possible soon.