LIVE
🏛️ LEGEND Magic Jewel record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Kitoma record held by ugurahsan for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

BIDIBIDI ve cr@zy'nin kavgası :)

started by cr@zy 01 July 2011 15-year-old topic 14 Replies 10.884

Bakalım hangimiz kazanıcaz görcezzzzzzz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:
Sanırım Kırmızı sensin ... Çok güzel ya harika , çok güldürdün beni crazy ya, sende gül hep.. :D Allah iyliğini versin, dur bakalım ... :D
Off adminim yaa kırmızı ben olsam nolurr körü körüne gitmişizz yazık bize yaa :bidibidi_msn5:

Ama ben size dedimm durun adminim diye siz yok illa seni akıllandırıcam cr@zy dediniz ahanda sonumuz :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

kavga anı diyalogları ....

BIDIBIDI: cr@zy yeter senden cektigim forumda akıllı dur artıııııkkkk paaatttt :twisted:

cr@zy: nayır nolamaz adminim bak vurma admin falan dinlemem hee sonra ıssız adada bırakırım seniiii güümmm :bidibidi_msn5:

BIDIBIDI: Zaten orayada senin yüzünden düşmedikmi , bıktım artık senin bu geçiş modlarındaann paaattt :twisted:

cr@zy: Size iyilik yaptım adminim nolmuş yani bakın ıssız adaya bi gittik temizledik forumu geldikk aa sizde ne olsa benden biliyosunuzz yaa güm güm gümmm :bidibidi_msn5:
kavga anı diyalogları 2 ....

BIDIBIDI: cr@zy yeter bu şımarıklılık, alınganlık, dur artıııııkkkk paaatttt :twisted:

cr@zy: yoo adminim yetmez, sen kaşındın çaatt... he nasılmışş... küütt.. demek sigara yasağı haaa... güüümmm :bidibidi_msn5:

BIDIBIDI: :kararsız:

cr@zy: bakma öle buumm, küt , pat.. :bidibidi_msn5:

BIDIBIDI: Cr@zy biraz sakin olsan.. forumu ba.. ba.. ba..
:D

:bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Işteeeeee O AN :bidibidi_msn5:

:bidibidisun13:
:bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Allah'ta sizi bir ömür güldürsün Adminim
Amanın neler olmuş burda :lol: :lol:

Ikinizde yenilmişsiniz sonunda :lol: Tek mod ben kaldığıma göre yaşasın forum bana kaldıııııııı :cheers2: :metal: :metal: :metal:
Gerçekten kavgadan sonra crazy ortalıkta yok.. :D Demek ki tedavi süreci uzun sürdü, kırıklar falan... :komik:
Ne yaptıysanız artık böyle bütün dövüş takdiklerini mi uyguladınız ne,kız kaçtı bi daha gelmeyecek :lol: :lol:
gördünüz ama kendi başlattı.. :D Neyse, kahvelerini de özledik cr@zyinin ama.. gelince yapar.

Ah betül ah...

betül_42 wrote:Ikinizde yenilmişsiniz sonunda Tek mod ben kaldığıma göre yaşasın forum bana kaldıııııııı
Crazy gitti ama sizde birşey yok anlaşılan :) Ne güzel göz koymuştum :lol:

:bidibidisun30:

geçen forumda sessiz sessiz dolaşıyordu uyandırmamak için, bugünde elinde bir sopayla çıkabilir.. :D

ya özledik sizi hakket, eski yazları falan... E sıksık gelin böyle
o crazy nerden ne zaman nasıl çıkacağı hiç belli olmaz.....Crazy patlaması oluyor :lol:
Evet her an her yerden cıkabilirim suan erdek'teyim burası harika bir yermiş burda bile bidibidisız yapamadim :wink:

Adminim kırıklar cıkıklar iyi olmus heralde MAŞALLAH MAŞALLAH :bidibidi_msn5:
This topic was opened 15 years ago. Replying will be possible soon.