LIVE
🏛️ LEGEND Brill Brill Shipment record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Brik It record held by kahraman for 16 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Aşk Dile Gelmiş...

started by cr@zy 18 September 2010 16-year-old topic 5 Replies 4.715
Aşk Dile Gelmiş..!
Hep "aşkın dili olsa da konuşsa" deriz. Işte birgün aşk konuşmaya başlamış ve de...miş ki:
- "Ey insanlık hep peşimden koştunuz bana ulaşmaya çalıştınız. Aslında bana ulaştınız ama hiç farketmediniz. Benım için ağladığınız zaman bile size hep yalan belki de şaka gibi geldim. Bana hep yakıştırmalar yaptınız. Size bir hikay...e anlatayım.
Birgün küçük bir kedi kuyruğunu yakalamak için hep kendi etrafında dönüp duruyormuş ve büyük kedi dayanamayıp ne yapmaya çalışıyorsun diye sormuş. Yavru kedi de bana ancak kuyruğumu yakaladığım zaman mutluluğa ulaşacağımı söylediler. Ben de onun için uğraşıyorum diye cevap vermiş.
Büyük kedi gülmüş ve "ben de küçükken senin gibiydim. Hep kendi etrafımda döner kuyruğumu yakalamaya çalışırdım ama birgün durdum ve düşündüm ve yürümeye karar verdim işte o zaman anladım ki zaten o benim peşimden geliyordu."
Işte şimdi anladınız mı?
Aşk bir kedinin kuyruğudur ki ona ulaşmak için peşinden koşmanız gerekmez o zaten her hareketinizde arkanızdan gelir.
cr@zy wrote:Aşk bir kedinin kuyruğudur ki ona ulaşmak için peşinden koşmanız gerekmez o zaten her hareketinizde arkanızdan gelir.
Ya ne güzel bir yazı öyle.. Çok haklısın be crazy.. Eline sağlık.. Sayın modumuz...
Güzel yazı çok mantıklı ama ..nerde öyle aşk...

Sayın adminim sizler bu konuda baya tecrübeli insanlarsınız..Siz söyleyin siz aşkın peşinden koşmazsanız aşk sizin peşinizden gelirmi :?:
Her şeyde olduğu gibi, emek vermek, çaba göstermek gerek... AŞK doğuştan kuyruk gibi takılmıyor peşimize..

Ama Aşkı sonradan bulduğumuz için, ÖZGÜRCE, DELICE, KARARLI ve EMIN ADIMLARLA aşkın peşinden koşmalıyız...

Ne zaman , nerde , nasıl yakalar aşk belli olmaz ama, harika bir şey, takdir edersiniz ki.. Hele ki doğru zamanda, doğru kişi varsa karşında..
Yani Kedi gibi yürüdükçe peşinden gelmeye devam eder..Ama kertenkele gibi arkana bakmadan gidersen kuyruğun düşüverir..

Aşkın peşinden koşma ama onu bırakma..Birlikte yürü...

Öylemi diyorsunuz...
betül_42 wrote:Aşkın peşinden koşma ama onu bırakma..Birlikte yürü...
Aşk bu, gözün kestiriyorsa, karşı tarafında sevgisinden emin gibiysen ÖNCE KOŞMALISIN.. Emek vemelisin, Yorulmalısın, Terlemelisin...

AŞK Karşında , senleyse.. Tabikide En güzeli Birlikte Yürümek, Peşinden Koşmakta harcadığın enerjiyi, AŞKINLA ZAMAN GEÇIRIRKEN harcamak, en güzeli olsa gerek..
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.