LIVE
🏛️ LEGEND Not Panikte record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Flash Poker record held by gülen for 15 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Fainting Ser
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Şuan Hangi moddasın ?

started by cr@zy 17 September 2010 16-year-old topic 121 Replies 82.165
Yok yok bu mod, Size Özel Odada Sorarım Modu.. ( Hele bi eve gidelim görürsünüz siz modu... ) :komik:
BIDIBIDI wrote:Yok yok bu mod, Size Özel Odada Sorarım Modu.. ( Hele bi eve gidelim görürsünüz siz modu... ) :komik:

Şuan gülmekten bayılma modundayımm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5: Oyy Allah nazarlardan korusun bizi maşallah maşallahh :yahoo51:

Crazy bi söz var isteyenin bi yüzü karar vermeyen kompela :lol:

(Yüzsüz modda devam etmekteyim :P)

Crazy buradan söyleyemez merak etme..Ama yöndetici odasına giderse cevap vermeyelim :lol: Sonumuz kötü olabilir bende tırsttım baksana tehditler gelmeye başladı ,fazla abarttık heralde :lol:
betül_42 wrote:
Crazy bi söz var isteyenin bi yüzü karar vermeyen kompela :lol:

(Yüzsüz modda devam etmekteyim :P)

Crazy buradan söyleyemez merak etme..Ama yöndetici odasına giderse cevap vermeyelim :lol: Sonumuz kötü olabilir bende tırsttım baksana tehditler gelmeye başladı ,fazla abarttık heralde :lol:

Aaa betüll gecen gün konusmuştukya yönetici odasını göremiyoduk tadilat vardı hani yorum yazamayız zatenkiii :bidibidi_msn5:

şuan girdiğim modun durumunu bilemedim :D
Biz ne konuştuk ??? şımarıklık yapmayacağız, kendimizi beğenmeyeceğiz, ukala olmayacağız... Aaa.. Bir iki üye görünce şımarıyorsunuz hemen.. Ah betül ah, sana da kötü örnek oluyor bu crazy.. Şımarıklar sizi..

Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok... :komik:

(Size her şey yakışıyor Yetkili Arkadaşlarım.. Her şey.. ÖZGÜR olun.. :wink: )
BIDIBIDI wrote:.

Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok... :komik:

( :wink: )
Ayyy birden beni bir uyku bastırdıki, sormayın gitsin e ben gidiyim artık yavaştan size betülle iyi modlar dilerimm hadi bana iyi geceleeeeerrrr :bidibidi_msn5:

( kaçış modu betül sende kaç kurtar kendini :spin: )
Aaa betüll gecen gün konusmuştukya yönetici odasını göremiyoduk tadilat vardı hani yorum yazamayız zatenkiii
crazy ben tamamen unuttum onu doğru ya mesaj yazamayız biz...

adminim benim suçum değil crazy beni baştan çıkarttı..Ben mütavazi moduma geri dönüyorum tırsttım.. :lol:
Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok...

Size kolay gelsin adminim ben sizi crazy le baş başa bırakayım :wink: Sizin o modunuz pek hayırlı bi mod değil :P ..
crazy karşımda esneyince bi an benide uyku bastırdı...
Sizi yanlız modda bırakalım biz...
Geç oldu , artık yatalım, kalktığımızda bu şımarık modlarımın içinde bulunduğu şımarık mod durumlarının bir kabus modu şeklinde rüyama girmesini hayal etme modunda uyumanın vakti geldi..
BIDIBIDI wrote:Geç oldu , artık yatalım, kalktığımızda bu şımarık modlarımın içinde bulunduğu şımarık mod durumlarının bir kabus modu şeklinde rüyama girmesini hayal etme modunda uyumanın vakti geldi..
ŞAIR ruhlu adminim tekerleme yazmayada başlamışsınız Maşallah maşallah kesin kurşun döktürmek lazım artık size nazara geleceksiniz valla :D

tamam tamam gidiyom :bidibidi_msn5:
:roll:

Ben Kafayı Yeme Modundayım,
Crazy Kafayı yedirtme modunda,
Betül.. Ah betül ah.. Ah...
crazy bence bırak kaç yoksa kurşun dökemeden sinirinden taş dökecek :lol:

Siz uyku moduna geçin adminim hadi tatlı ruyalar sizi :lol:

Güneşin hiç bu kadar güzel doğmadığı,
Yeni bir günün böylesine güzelliğinde,
Cıvıl cıvılken her yer ve,
Bir tatil gününde,
Hele bir de Sevdiğine, Sevildiğine pişman olmadan güne başlarken...

Yaşama Sevinci Modundayım..

Of HARIKA moddayım,
Hayat Güzel,
Dünya Güzel,
Heycanlı..

Serdar Ortaçın Kara Kedisinde dediği gibi,

Tüm Gereksiz Arızalar Git Gideli..

Çok Harika Moddayım..

Sinirlii
Son bi kaç gündür Süper bir moddayım...
Umarım hep böyle gider..
Maşallah maşallah ne güzel...

Bende süper modda olmak istiyorum ama hala beklemedeyim...

Ağaç olma moduna doğru gidiyorum :roll:
:roll:

:bidibidisun7:
patlamaya hazır bomba.....
Yorgun, bitkin
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.