Yok yok bu mod, Size Özel Odada Sorarım Modu.. ( Hele bi eve gidelim görürsünüz siz modu... ) 

🏛️ LEGEND
Not Panikte
record held by fahri for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND
Flash Poker
record held by gülen for 15 years — unbeaten!
NEW GAME:
English Vocab Memory
NEW GAME:
Knowledge Cube
NEW GAME:
Ancient Gods
NEW GAME:
History of Empires

BIDIBIDI wrote:Yok yok bu mod, Size Özel Odada Sorarım Modu.. ( Hele bi eve gidelim görürsünüz siz modu... )
Oyy Allah nazarlardan korusun bizi maşallah maşallahh
betül_42 wrote:
Crazy bi söz var isteyenin bi yüzü karar vermeyen kompela![]()
(Yüzsüz modda devam etmekteyim)
Crazy buradan söyleyemez merak etme..Ama yöndetici odasına giderse cevap vermeyelimSonumuz kötü olabilir bende tırsttım baksana tehditler gelmeye başladı ,fazla abarttık heralde
![]()
BIDIBIDI wrote:.Ayyy birden beni bir uyku bastırdıki, sormayın gitsin e ben gidiyim artık yavaştan size betülle iyi modlar dilerimm hadi bana iyi geceleeeeerrrr
Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok...![]()
()
)Aaa betüll gecen gün konusmuştukya yönetici odasını göremiyoduk tadilat vardı hani yorum yazamayız zatenkiiicrazy ben tamamen unuttum onu doğru ya mesaj yazamayız biz...
Crazy.. Şuanda girdiğin mod değil ama, ben cinnet moduna girerken, senin gireceğin moddan hiç şüphem yok...
BIDIBIDI wrote:Geç oldu , artık yatalım, kalktığımızda bu şımarık modlarımın içinde bulunduğu şımarık mod durumlarının bir kabus modu şeklinde rüyama girmesini hayal etme modunda uyumanın vakti geldi..ŞAIR ruhlu adminim tekerleme yazmayada başlamışsınız Maşallah maşallah kesin kurşun döktürmek lazım artık size nazara geleceksiniz valla