LIVE
Loading stream......

Resmin gerçek anlamını anlayabilenler ?

started by cr@zy 16 September 2010 16-year-old topic 7 Replies 5.606
••Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor••

Aşağıdaki resim psikolojik saptamalarda kullanılıyor ve resmin gerçek anlamını 10000 kişiden yalnızca 1'i anlayabiliyor. Resmin gerçek anlamını anlayabilenler doktorlar tarafından gözetim altında tutularak üzerlerinde deneyler ve araştırmalar yapılıyor. Resmin ne anlama geldiğini anlayamayanlara ise resmin anlamı açıklanmıyor böylece resmin anlamının herkes tarafından bilinmesi engellenmiş olunuyor
Işte O Resim

Siz ne düşünüyorsunuz??
10000 kişi içinde 1 kişi olmak istemediğim için ben cevap vermeme hakkımı kullanıyorum.sanırım böyle bir hakkım vardır. :wink: :wink:
Tabii öyle hakkın var kahraman bende o hakkı kullanıyorum şimdi bide düşünsene 10000 kişi içinden çıkıp anlamı bilicez doktorların gözetimiyle araştırmalarıyla falan hiç uğraşamam aman aman kalsın :bidibidi_msn5:
Ağzımdan lafı çaldın crazy...Internet ortamındayız Allah muhafa gelir bizi bulurlar bide inceleme felan onlarla uğraşamam..

Aslında çok kolay bi anlamı var ya Başta karışık bi resim sandım ama bulut ağaç yol varmış sadece ne var bunu çözemeyecek
:lol:
betül_42 wrote:
Aslında çok kolay bi anlamı var ya Başta karışık bi resim sandım ama bulut ağaç yol varmış sadece ne var bunu çözemeyecek
:lol:

Betül Haber geldi seni gözetim altına alıcaklarmış yaktın durduk yere kendini :bidibidi_msn5:
Aaaa ben anlamını söylemedim ama :lol: :wink: Hem gelsinler ne olacak ki Crazy söyledi bana da derim :lol:
betül_42 wrote:Aaaa ben anlamını söylemedim ama :lol: :wink: Hem gelsinler ne olacak ki Crazy söyledi bana da derim :lol:
Betül gelirlerse benim ruh halimi görünce almaktan vazgecerler delidir ne yapsa yeridir derler ben o yüzden rahatım :D
Bu arada bu konuya her girdiğimde resmi öyle bi inceliyorumki taktım anlamına cidden ne olabilirkiii bu anlamda sadece 10000 de 1 biliyo :yahoo33: :yahoo33: :yahoo34:
aynen ya valla bende hala onu düşünüyorum..Ama bırak gerçek anlamını normal de bi anlam çıkartamıyorum ki ben..
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.