LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Iyi Mutlu Sahurlar

started by BIDIBIDI 11 August 2010 16-year-old topic 129 Replies 81.984
iyi sahurlar herkese umarım herkes için iyi bir gün olur :D
Iyi Sahurlar Herkese...

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
iyi sahurlar
Iyi Sahurlar....
Sahur vakti yaklaşıyor.. Iyi sahurlar..
evet az bir vakit kaldı :( :(
Daha var ama.. Iyi sahurlar şimdiden...
:roll: Erken olmuş ama bende deym Iyi Sahurlar...

ACINMAKTANSA KISKANILMAK DAHA IYIDIR
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır.
Ankarada Bitti sahur... Allah sabır, güç versin, irade versin...
Iyi sahurlar..... :(
iyi sahurlar....
iyi sahurlar
burdasınız kahraman.. yeni oyunlarımız gelecek inşallah bu ay içinde.. haberiniz olsun.
e gelsin artık hep aynı oyunları oynamaktan çok sıkıldım zaten.sabırsızlıkla bekliyorum. :D :D
iyi sahurlar herkese :wink: :wink:
2011 Ramazan ayının ilk sahurundan herkese merhabalar...

Hayırlı sahurlar
hayırlı sahurlar...
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
Bir gün daha başladı... Allah kabul etsin.
Şimdiden hayırlı sahurlar herkese..Afiyet olsun ..
hayırlı sahurlar arkadaşlar
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya...Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da ISTEMEZ...Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ...Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.Hani çok sonra zaman geçer savrulurla.r ya, O zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.!!!
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.