LIVE
🏛️ LEGEND Game in the Office record held by &SILA for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Create Line record held by gülen for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! 9 Dragons Hexa
user bidibidi New Record! Tek Tek Balona
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

2010 Ramazan Ayı Geldi

started by BIDIBIDI 10 August 2010 16-year-old topic 42 Replies 26.711
2010 yılında çok güzel bir ramazan geçirmeye ne dersiniz???
Havalar sıcak, günler uzun, Nasıl geçer derseniz, bidibidi.com a uğramadan geçmeyin..

Bu ay içinde yepyeni oyunlar, radyolar, eğlenceler.. daha neler neler Bidibidi.com da,

Sizlerde Kapılın artık Bidibidi Rüzgarına... :wink:
Ramazan ayında her güne özel ayrı dualarla,hadislerle,ayetlerle burda birlikte oluruz inş......
evet ya bi konumuz vardı, aşıkların atışması, onu da yapalım, güzel şeyler çıkartalım..

Bu ramazan farklı olsun, sitemizde..
bencede son zamanlarda site çok gerildi bu ramazan biraz daha eğlenceli olsun...
Radyo ne zaman yayına girecek??
ya radyo yayında olur aslında ama, ben yayın akışını, sitesini hazırlıyım dedim ,sağlm olsun diye.. ama şöyle yapabiliriz, sitesi hazırlamayalım, öylece eğlenmek için açık kalabilir. sonrada zaten 1 ay içinde kesin başlamalı , biz şimdiden öyle bir açalım, müzik olsun, falan olur belki..
sürekli açık olmasa bile burda olanları eğlendirmeye yeter...
doğru betül, güzel olur haklısın, ben yine bi plan yapıyım, rayını koyarsak bu aralar, olmazsa haftaya.. çok güzel olacak bu sefer.. Buna yürekten inanıyorum..
başlamak bitirmenin yarısıdır derler...
Inanmakta başlamanın yarısı :lol: Yani sen bunu bitmiş say...

Ben bu sefer değil hep inanıyordum zaten :P ama bu sefer daha çok inanıyorum sanki..

sen hep inandın :!: hep ama... güzel bir duygu, galiba inananan sayılı kişilerdensin..
Şimdi gözlerinden belli oluyor diyecem,gözlerimi nasıl görünüyon diyecen olmayacak :lol:

Ne seni gaza getirmek için inandım dedim,nede laf olsun diye..Ama gerçekten ben başaracağına çok büyük işler yapacağına inanıyorum..Ki buraya gelmek bile bence çooooook büyük başarı ...
sağol betül... nerden nereye değil mi ama... Internet maceramız nasıl başlamıştı hatırlarsın... :wink: Kısmet...
kesinlikle,nerden nereye...Bu günleri yaşayacağımı söleseler inanmazdım...

Ama senin sayende burda çok şey öğrendim,en azından çok insan geldi geçti,çok kişi tanıdık ama çok güzel günler geçirdim...
evet ya ya ne günlerdi be, o ramazanlar, o ilk açıldığımız yaz, diğer arkadaşlarımız, eski yetkililerimiz.. acemilik dönemlerimiz.. silinen mesajlar.. hey gidi günler...
gerçekten hey gidi günler hey...

Ama şuda var..O zamanların güzel olmasındaki en büyük etken seviyeli olmaısıydı.. sadece bir üyenin banlandığını hatırlıyorum bi erkekdi..Hiç bi sorun yoktu,çok gelişmiş olmasakta seviyeli bir siteydi..Eski arkadaşlar gerçekten çok güzel bir ortam vardı...Özledim :wink:
Şimdi ne kadar çok üyeliği durdurulan kişi var..Keşke gene öyle olsa..
çok var betül şimdi.. o zaman küçüktür.. tek katlı bir evde, günler geçiyordu güzelce.. şimdi... yine 3-5 kişiyiz ama kocaman bir kentte.. bu sefer aksaklıklar çıkıyor, olmaması gereken şeyler oluyor.. Neyse düzelecek be, yine ilk günki heycan var bende..
Evet sürekli devir dönüyor eskiler gidiyor yeniler geliyor...
2 gün sonra bunlarda unutulur yeniler gelir....

Inşaallah bundan sonra daha güzel olacak.
amin.. inşallah.
:D inşallah
Ramazanın ilk gününü atlattık..Ben biraz uykuya tutturdum ama sizin nasıl geçti.. :wink:
güzeldi.. fark etmedim bile.. ben iftarı biraz geç açtım, ama süperdi...
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.