LIVE
🏛️ LEGEND Diamond Chaser record held by efemir for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Border 2 record held by burakcan76000 for 17 years — unbeaten!
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Kadının Çenesini kapalı tutması

started by cr@zy 13 July 2010 16-year-old topic 12 Replies 10.686
Yüzü gözü mosmor bir
kadın doktora gider.
...Doktor: Ne oldu size?
Kadın: Doktor bey, ne yapacağımı bil...emiyorum. Kocam ne zaman içip de eve sarhoşdönse beni gebertene kadar dövüyor.
Doktor: Bu konuda size çok işe yarayan bir çözümüm var hanımefendi.Kocanız sarhoş olarak eve geldiğinde elinize bir bardak şekerli çay alın vekocanız yatıp uyuyana kadar ağzınıza alacağınız bir yudum çayı ağızınız içindesürekli dolaştırın....

Iki hafta sonra, aynı kadın, eli yüzü düzgün şekilde doktoru ziyaret eder.
Kadın: Evet doktor, harika bir çözümdü bu. Kocam eve sarhoş geldiği herseferinde, yatıp uyuyana kadar ağzıma bir yudum çay alıp ağzımı çalkalar gibiağzımda dolaştırdım; ve kocam bana hiç dokunmadı.
Doktor: Gördünüz mü, ağzınızı kapalı tutmak ne kadar çok işe yar
ıyor...
:D güzel di
Kadına helal olsunn diyorumm nasıl yutmadan durabilmişş pess doğrusu :bidibidi_msn5:
crazy canım tamam güzel paylaşımda yani kendimi kötü hissettim ben şimdi :lol: :lol:
:lol: sen üstüne alınma betül
benim gibi meselaaaa
Betül niye kendini kötü hissediyon bak kahraman üstüne alınmamış ben gibi o dırdırcılar için gecerli biz öyle değilizki aaa :))
demi canım ya biz kesinlikle öle dırdır etmeyiz :lol: bu kadın biraz kendi istemiş dayağı ondan olmuş.. :lol:
aynen öyle olmuş.
zaten dayak atan adamın yanında ne işimiz var.1 dakika durmam.
Valla suan benim bi dayaga ihtiyacım var bana güzel bi yumruk atsada şu dişimin ağrısı geçse dır dır etsemmikii acaba bu saatte :bidibidi_msn5:
boşver ben çekerim dişini.
dün oğlumun dişini çektimdee :lol: :lol: :lol: :lol:
bence sen bu saatte dır dır etme..o yumruk dişine değil başka bi yerine de gelebilir..
çok geçmiş olsun..
Gece gece güldürdün beni betül Allah'ta seni güldürsün :D :D
:lol:
Evde kaya tuzu varsa dişine bi parça koy.Faydası olur.En azından dinlendirir..
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.