LIVE
Loading stream......
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Birazda muhabbet edelim artık :)

started by betül_42 01 July 2010 16-year-old topic 110 Replies 68.424
ben varım bu da geçer ya hu.ne yapıyorsun nasıl gidiyor hayat.
iyidr ne olsun ugrasıp duryoruz sen ne yapyorsun
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
selam arkadaşlar nasılsınız kimseler yokmu..Bugün ilk sahura kalkacaz Inşaallah..
Rmazanınız şimdiden hayırlı mübarek olsun..Inşaallah hayırlı işlere vesile olur...
bu ramazanda burdayız.. yaz.. sıcak, sahura kadr bidibidi ile kalın. çok yakında radyomuz da açılırsa, çok güzel geçecek bu ramazan..

dualarınızı esirgemeyin,
Ramazan sohbetlerine gelin...
evet bu ramazan sıcaktan dışarıda çıkamayız artık hep burdayız...Sahura kadar ben burdayım :wink:
oo harika betül, ozaman ramazan odasında muhabbete gidelim.. :wink:
Eeee arkadaşlar kimse yokmu...Bugün çok sıkıcı geçiyor..crazy kahraman adminim nerdesiniz ya..
Selam betül.. E okul hazırlıkları başladı ya, belki ondandır.. Sen nasılsın.. nasıl gidiyor..
Olabilir haklısınız..Yarın okul başlıyor inş..Bizim okulda bi başlasa artık sıkıldım evde...

Çok sıkıcı gidiyor ama iyiyim şükür..Bugün bayabi gerginim,sinirimi çıkartacak birisini arıyorum ama bulamadım :lol:

Siz nasılsınız sizin nasıl gidiyor..
Selam arkadaşlar iyi geceler hepinize..nasılsınız..
crazy canım özellikle sen nasılsın iyimisin..
merhabalar.. selam betül.. nasılsın bakalım..
A.selam betülüm iyi olmaya çalışıyorum şükür Sen nasılsın canım
Hiç beni soran yok... Betül crazyiyi sorar ; crazy, betülü... Bende iyiyim sağolun.. :roll:
Adminim demeyin öyle ya ben dün gayet iyiydim ama crazy'nin PALYAÇO adlı konusunu yanlışlıkla melek gibi oldum :x :shock: ..
Crazy ondan sordum korku odasına geri dönmüşte,acaba depresyona felanmı girdi diye korkttum.. :lol: :lol:
Ah betül ah.. Nereledesin neler yapıyorsun.. nasıl gidiyor...
Sağolun adminim iyiyim çok şükür..Siz nasılsınız..Bugün okul başladı şükür daha iyi oldum...Son zamanlarda biraz sorunlarım vardı en azından kafamı dağıtacağım bieşey oldu...
Siz nasılsınız sizide çok mutlu gördüm..
betül_42 wrote:Siz nasılsınız sizide çok mutlu gördüm..
Yapma ya.. Ne zaman????
hadi ya değilmiydiniz :wink:
Bilmem öyle geldi yani bana bi sinirli olduğunuz anı yakalım :lol: onun dışında mutlu gibi geldiniz...
Değilmisiniz hayırdır :?: :roll:
Selam söyle betül... Çok Selam söyle görürsen öyle birini buralarda...
hımm iş vahim yani...
A.selam adminim ilk gördüğümde selamınızı iletirim...Ama inş görmeyi umut ediyorum..
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.