LIVE
🏛️ LEGEND Net Blazer 3D record held by rekor avcısı for 17 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Robot Skeleton record held by Burak 2006 for 10 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Kitap okuyor muyuz?

started by mecnun 25 March 2010 16-year-old topic 12 Replies 12.999
En son hangi kitabı okudunuz arkadaşlar?
Bidiidi nin değerli sakinleri aramızda kitap okuyan,okuduğu kitabı tavsiye edecek kimse yok mu?kitabın türü önemli değil,şiir,hikaye,roman,dini kitaplar vs.hatta etkilendiğiniz kısımları bizimlede paylaşırsanız çokta hoş olur bence...
Evet ben de kitap okudum adı:sefiller.Çok etkilendim hayatımdaki bazı şeyleri değiştirmeme sebep oldu.Çok güzel bi kitaptı okumanızı tavsiye ederim.Sevgili mecnun sen bize kitap okudunmu diye soruyosun sen hiç kitap okudunmu okuduysan adını yaz bizi bilgilendirmeni rica ederiz
Teşekküler

SEVGILERLE
PUNISHER
sevgili mecnun okadar çok kitap okudumki hiçbiri aklımda değil :roll: işin enterasanı okuduğum kitapların hiç sonunu getiremedim o yüzden tavsiye edemiyorum kusura bakma :P :P
sevgili punisher tabiki kitap okudum,okuyorum.şuan Babı Esrar adlı kitabı okuyorum ve sana da tavsiye ediyorum...
Mecnun kardeş açtığın konu için teşekkür ediyorum,biz genel olarak okumayı pek sevmeyen bir milletiz malesef.Geçenlerde, yapılan bir araştırmaya gözüm takıldı bu konuyla alakalı biz senede 1 kitap okuyormuşuz(ortalama olarak) aynı araştırma da japonlarsa yılda kişi başı 100 kitap okuyorlarmış sanırım başka söze hacet yok...
Merhaba Söğüt şuan okuduğum kitap.
bende bir öneride bulunabilirim.. "bir genç kızın uyuşturucu günlüğü" okumanızı tavsiye ederim... :bouncy:
Arkadaşlar o yapılan araştırmalara ben inanmıyorum...En çok kitaf okuyan millet Türklerdir bence...Buda yapılmış bir araştırma...
Ben bi kitap alıyorum kardeşlerim,arkadaşlarım,kuzenlerim olmak üzere herkesde dolaşıyor o kitap ve 10 kişi okuyor.Ama yapılan araştırmalarda sadece 1 kitap olarak kayda giriyor..
Ve biz kütüphanelere çok önem veren bi milletiz bazı maddi imkansızlıklardan dolayıda çoğu kişi kütüphanelerden kitap alıyor ...Ve çoğu yerde kitap kiralama olayı var.Yapılan araştırmalara bunlar giriyormu sizce..

Ben şuanda Ahmet Şerif Izgörenin MOKS adlı kitabını okuyorum,Bundan öncede yine Ahmet Şerifin Dikkat vücüdunuz konuşuyor kitabını okumuştum her ikisinide tavsiye ederim...Pişman olmazsınız..
Betül_42 bencede bu dediklerin istatistiklerin dışında bir olay ve muhakkak haklılık payı var ama ben en çok okuyan millet olduğumuza inanmıyorum eğer öyle olsaydı basit bir görüşle şuan bu konu sitemizde -hit-ler arasında olurdu,buda benim düşüncem...
Ayrıca tavsiye kitapların için de sağol.
Imamın Manken Kızı-Emine Şenlikoğlu
Mecnun yazalı baya olmuş ama cevap vermemişim kusura bakma...
Ilk olarak şunu söyleyim sitemiz de aktif üye sayısı çok fazla değil..Ve genelde oyun bölümleri en çok mesaj yazılan bölümler oluyor...Belkide yazmak istemediler...
Ama illa kitap değil sürekli birşeyler okunuyor bu açıdan en çok okuyan millet olduğumuza inanırım..

Imamın Manken Kızı-Emine Şenlikoğlu

Bu kitabı çok tavsiye eden oldu yılllardır okumak istiyorum ama alıp okumak nasip olmadı bir türlü..
En son Budala - Dostoyevski okudum, 2.cisini alıp en kısa zamanda okuyacağım.

Şu anda da Lenin Destanını okuyorum.

Kitap okumak ve okurken, müzik dinlemek ruhu dinlendiriyor bence...
Gökyüzü o kadar kirli ki, yıkanma gereksinimi duyuyor bugünlerde... Ya da çok duygusal, hep ağlıyor!

Densiz Amatör
hello I am new friend
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.