LIVE
🏛️ LEGEND Magic Jewel record held by gülen for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Kitoma record held by ugurahsan for 17 years — unbeaten!
user arinberk commented: Shaped Nile Tiles “Çok eğlenceli! 🔥”
bidibidiAI user
bidibidim bidibidim joined the legends!
bidibidiAI user
bidibidi bidibidi has been with us for 20 years, a true legend!
bidibidiAI user
1903dogumlular Hail, 1903dogumlular! Three years of loyalty! A true veteran, your wisdom guides us!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires

Yoklama yapıyoruz :)

started by betül_42 16 March 2010 16-year-old topic 28 Replies 22.315

Selam arkadaşlar nasılsınız,Kimselerden ses seda yok..Sitede kimler var kimler yok...
Gelen arkadaşlar hadi hareketlenelim biraz ,yeni gelen arkadaşlar yokmu hiç...
Uzun zamandır sitede büyük bi sessizlik durgunluk var...
biri sususunca herkes susuyor galiba tamam oyunu bozdum ben :lol:

Yoklama yapıoruz hadi :mrgreen: :lol2: ben burdayım başka kim var,her gelen yazsın ki o anda sitede kimler var bilelim muhabbet edelim :P
Şimdi ben varım dicemmm betül ama gecenin bu saatinde benden başka deli yoktur sitede o yüzden kimseyi beklemiyomm :bidibidi_msn5: :bidibidi_msn5:

Suskunluğumuzu bozmaya az kaldı betülcüm büyük bir patlama olacak inş bidibidi'mizda ;)

inşaallah crazy biziliyorum o patlama olacak ama,arkadaşlar bu sessizlikten korkup kaçarlar diye korkuyorum....Ama bu fırtına öncesi sessizlik galiba :lol:

sen nasılsın görüşmeyeli :P
ARKADAŞLAR BENDE BURDAYIM HERKESSE SLM
BOL MUHABBETLER
Herkese selamlar olsun,mecnun da burda.
ah ah nerde o eski günler :cry: bende burdayım :lol:
ben de yenilerdenim :) :D :D [/b]
fahri wrote:ah ah nerde o eski günler :cry: bende burdayım :lol:

Az kaldı fahri az çok yakında bidibidi.com da :mrgreen:
az diye diye ömrümü yediniz be cr@zy :cry: sen nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor zaten ben gidiyom başka siteye üye olucam buraların tadı kalmadı :cry: benim gibi bi üyeyi elinizden kaçırıyonuz haberiniz olsun :D
Nereye gidiyon bakem dur durdugun yerde ben burdayım sesim kısılmasın diye cok cıkarmıyom sesimi az daha sabrediver :twisted: :wink:
hadi senin güzel hatırın için birazdaha sabredeyim :bidibidi_msn35: seni kıracağıma kafamı kırarım :bonk:
Benide kırma kafanıda kırma be fahri sen bize lazımsın :D
Eee nasıl gidiyo hayat fahri anlat bakem :wink:
valla nasıl geçsin zor :yellowno: hayat beni çok yıprattı :bidibidi_msn2: sen nerelerdesin kayboldun giden bi daha gelmiyo herkez suskun ne olacak bu sitenin hali :roll:
Hayat herkez için zor be fahri ama napıcaz o zorluklardan güzellikler çıkarıcaz mutlu olmak için bahaneler bulucaz yani kendi adıma ben öyle yapıyorum :D

Forumda sessizlik var evet fahri ama biraz daha sabret suskunlugumuzu bozucaz yakında inşallah ve daha güzel daha çoşkulu bir forum,site olucak bidibidi'miz inanıyorum :wink: :wink:
inşallah cr@zy :yahoo51:
ben burdayım..
Suskunluğum Asaletimdendir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Ama Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye
Birde Lafı Söyleyene Bakarım Adam mı Diye;)
000 cr@zy de burda :wink:
bende burdayım :P
burdayım ama kimse yok heralde geç oldu
-ab-ı hayat burda mı?

-burdayım hocam.

-tamam otur yerine :D :D
This topic was opened 16 years ago. Replying will be possible soon.