LIVE
🏛️ LEGEND Bunny Game record held by Prens for 13 years — unbeaten!
🏛️ LEGEND Missile to Donkey record held by fahri for 13 years — unbeaten!
user arinberk New Record! Atlantis Jewel
⚡ LEGEND TOPPLED arinberk toppled baran2006's 14-year legend: Mahjongg 3D Pyramid
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
bidibidiAI user
gulen gülen joined the legends!
game NEW GAME: Knowledge Cube
game NEW GAME: Ancient Gods
game NEW GAME: History of Empires
A 14-year legend has fallen! arinberk broke the Mahjongg 3D Pyramid record. See

Piramitlerin Sırrı

started by sTRaLiS 18 October 2006 19-year-old topic 6 Replies 6.443
Piramitlerin sırrı

*
Piramitlerin her biri 20 ton olan taşlardan inşa edilmiştir. Bu taşlar temin etmek için en yakın mesafe yüzlerce kilometre uzaklıktadır. Bu taşların nasıl getirildiği bilinmemektedir.

*
Piramit kimin adına yapıldıysa, onun bulunduğu odaya, yılda sadece 2 kez güneş girmektedir.(Doğduğu ve tahta çıktığı günler)

* Mumyalarda radyoaktif madde bulunuyor. Bu yüzden mumyaları ilk kez bulan 12 bilim adamı kanserden ölmüştür.

* Piramitlerin içerisinde ultra sound, radar, sonar gibi cihazlar çalışmamaktadır.
* Kirletilmiş suyu, birkaç gün piramit'in içine bırakırsanız suyu arıtılmış olarak bulursunuz.

* Piramit'in içerisinde süt birkaç gün süreyle taze kalır ve sonunda bozulmadan yoğurt haline gelir.

* Bitkiler piramit'in içinde daha hızlı büyürler.

* Piramit'in içine bırakılmış su 5 hafta süreyle bekletildikten sonra yüz losyonu olarak kullanılabilir.

* Çöp bidonu içindeki yemek artıkları hiç koku yapmadan piramit içinde mumyalaşır.

* Kesik, yanık, sıyrık gibi yaralar büyükçe bir piramit'in içinde daha çabuk iyileşme eğilimi gösterir.

*Piramitlerin bazı odalarının içinde ne olduğu hakkında bir bilgi yoktur araştırmacıların çoğu ya içinde kayboldu ya da aynı yerde birkaç tur attılar. Ancak içlerini göremediler.

*Piramitlerin içi yazın soğuk, kışın sıcak olur.
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
hepsi çok ilginç yaf. :şok: :şok: :şok: :şok:

iice ilgimi çekmeye başladı bu piramitler bi araştırma yapem ben.. :smile3:

ALışma bana,ne yapacağım beLLi oLmaz,bugün varım,yarın birden yok oLurum
Dokunma bana,kapanmamış yaraLarLa doLuyum
Sevme beni,yoğun duyguLarımda kayboLursun
Çözmeye çaLışma sakın,seninLe karışır iyice kördüğüm oLurum
Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varLığına,sonucunda öyLe bir aşk yaşatırımki,vazgeçemezsin,tutkun oLurum ..
YıkabiLirsen duvarLarımı,sakin bırakma beni,tüm tutkuLarım ve gücümün arkasında
haLa minik bir çocuğum,büyütemezsen kayboLurum

TAKLITLERIMDEN SAKININ
abi ya ben bunları yeni öğrendim demeyecem çünkü aynı şeyleri ilk okuldan berri görüyoz ve de defterlerin ön kapaklarıda yazıyo ama yine de çok uğraşmışın ellerine sağlık daha çok ilgi çeken konuları açalım arkadaşalar......

SAYGILAR...

*Bağışlayıcı yönümü MEŞGÜLE verdim "GÜLÜP" qeçiorum
CIVCIV wrote:abi ya ben bunları yeni öğrendim demeyecem çünkü aynı şeyleri ilk okuldan berri görüyoz ve de defterlerin ön kapaklarıda yazıyo ama yine de çok uğraşmışın ellerine sağlık daha çok ilgi çeken konuları açalım arkadaşalar......

SAYGILAR...
hayhay :arrow: :yahoo23: :yahoo23: :juggle:
Resimler Konusmaz Derler YALAN..O Gozler neler Anlatıyor Anlayana..Anlamak isteyene..

Vazgeçersen Kaybedersin
bence bu yeterince enteresan.. sonuçta herkes bilmek zorunda değil efendim.

ellerine sağlık stralis. çok güzel bilgiler paylaşmışsın.

yıllar önce sınırlı metaryellle bukadar geniş çaplı bir çalışmaya şapka çıkartılır anca..
bence de enteresan şeyler bilgilendirdiğin için sağol..........
yetinmeyi bilirmisin sana verdiği kadarıyla hayatın hoş bilsen de bilmesen de yara bere içinde bu yollardan geçeceksin...
nedendir bilmem ama bu piramitleri hiç çözememişimdir
çok sır dolular
acaba şekilleri itibariylemi öleler :gözler: :gözler: :gözler:
This topic was opened 19 years ago. Replying will be possible soon.